ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Αναγεννήσεως 24, 54627 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310525520

Γεωγραφικό πλάτος: 22.92926313638392

Γεωγραφικό μήκος: 40.6407646570638

ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών, από το 1994. Αναλαμβάνουμε, υπεύθυνα και με επαγγελματισμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών οικοσκευών, δημόσιων υπηρεσιών, ιδιωτικών επιχειρήσεων εντός Θεσσαλονίκης και σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, ο σεβασμός προς τον πελάτη και τα πράγματά του, η συνέπεια μας, η ευγένειά μας, η υπευθυνότητα που μας διακατέχει, η οργάνωση στη δουλειά μας και οι λογικές τιμές είναι μόνον κάποιοι από τους λόγους:

  • Που μας έχουν κατατάξει πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών
  • Που θα κάνουν και εσάς να προτιμήσετε τη δική μας μεταφορική

Διαθέτουμε άρτια εξοπλισμένο και σύγχρονης τεχνολογίας στόλο ιδιόκτητων φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων, για να καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες και απαιτήσεις.

Τα φορτηγά μας τα χειρίζονται έμπειροι, εκπαιδευμένοι, ευγενικοί οδηγοί και βοηθοί. Μπορεί ο εξοπλισμός μιας μεταφορικής εταιρείας να είναι σημαντικός, όμως το ανθρώπινο δυναμικό είναι αύτο που κάνει μια μεταφορική να ξεχωρίζει.

Διαθέτουμε δύο (2) ανυψωτικά μηχανήματα που φθάνουν ως και τα 31 μέτρα (9 ορόφους), με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 300 κιλών, τα οποία τα χειρίζονται έμπειροι οδηγοί - χειριστές. Παράλληλα, τα ανυψωτικά τα ενοικιάζουμε και με την ώρα και τα διαθέτουμε, εκτός από μετακομίσεις, και για άλλες εργασίες, όπως: μπάζα, δομικά υλικά, κουφώματα, κλάδεμα δένδρων, επισκευή υδρορροών κ.λπ.

Στόχος μας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας, έτσι ώστε να μετατρέψουμε τη μετακόμιση του σπιτιού τους σε μια ευχάριστη εμπειρία γι’ αυτούς.

Γι’ αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αφού μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας για μία δωρεάν εκτίμηση μεταφοράς της οικοσκευής σας.