ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Αγία Παρασκευή
Άλλο - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίου Ιωάννη 8 Νέα Ζωή, 15342 Αγία Παρασκευή Αττικής

Τηλέφωνο: +302106007276

Γεωγραφικό πλάτος: 23.822207686556773

Γεωγραφικό μήκος: 38.0121548209905

ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Αγία Παρασκευή

Περιγραφή - ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Αγία Παρασκευή Άλλο - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - Αττικής

Το ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχετικά με την ποδοθεραπεία - περιποίηση ποδιών στην Αγία Παρασκευή.

Η ποδολόγος Κωνσταντίνα Σταματόγιαννη, με 20ετή εμπειρία στο χώρο, δημιούργησε στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή, ένα κέντρο ποδοθεραπείας και περιποίησης ποδιών, ομορφιάς και ευεξίας. Είναι μέλος του Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδος και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας άκρων, καθώς και αντιμετώπιση συχνών παθήσεων (ονυχοκρυπτώσεις, ονυχομυκητιάσεις, θεραπεία κάλων, ορθοτεχνική νυχιών κ.λπ.).

Για εσάς, που μας εμπιστεύεστε την υγεία και την ομορφιά των άκρων σας, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό χώρο περιποίησης και ανανέωσης.

Αναλαμβάνουμε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, οι οποίοι χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και εξειδικευμένες θεραπείες, εξαιτίας των σοβαρών επιπλοκών που παρουσιάζονται στο διαβητικό πόδι.

Επίσης, αντιμετωπίζονται διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται για διάφορους λόγους στα πόδια, όπως κάλοι, μυκητιάσεις, υπερκεράτωση και ραγάδες, ενώ από τις συνηθέστερες παθήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι η ονυχοκρύπτωση.

Εκτός από την αντιμετώπιση των παθήσεων, παρέχουμε και υπηρεσίες, όπως μανικιούρ - πεντικιούρ, αποτρίχωση προσώπου και σώματος, ρεφλεξολογία, καθώς και Rejuvance (φυσικό lifting), το οποίο συνδυάζει ένα σύνολο τεχνικών εφαρμογών shiatsu και τεχνικών μάλαξης στο πρόσωπο και στο κεφάλι.