ΔΥΝΑΜΙΚΗ - ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Μοσχάτο
Άλλο - Μοσχάτο Μοσχάτο - Αττικής

Διεύθυνση: Στρατηγού Ιωάννη Μακρυγιάννη 24 Άγιος Κωνσταντίνος, 18344 Μοσχάτο Αττικής

Τηλέφωνο: +302109427777

Γεωγραφικό πλάτος: 23.67747783139632

Γεωγραφικό μήκος: 37.946819226271145

ΔΥΝΑΜΙΚΗ - ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Μοσχάτο

Περιγραφή - ΔΥΝΑΜΙΚΗ - ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Μοσχάτο Άλλο - Μοσχάτο Μοσχάτο - Αττικής

H εταιρεία μας ΔΥΝΑΜΙΚΗ - ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ, στο Μοσχάτο, ασχολείται με αποφράξεις αποχετεύσεων εδώ και 35 χρόνια.

Έχουμε αναλάβει, ανάμεσα στις άλλες εργολαβίες από το Υπουργείο Γεωργίας, αποφράξεις, καθαρισμούς και απολυμάνσεις των παιδικών κατασκηνώσεων Σουνίου, των κτιρίων του Δήμου Μοσχάτου - Παλαιού Φαλήρου, καθώς και της Λαχαναγοράς Ρέντη, στρατιωτικών μονάδων, του ΟΔΙΕ (Ιππόδρομος), του ΗΣΑΠ, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, καθώς και τον καθαρισμό, τη συντήρηση και την κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής και αγωγών ομβρίων στην περιφέρεια Αττικής (ΥΠΕΧΩΔΕ).

Όλοι οι παραπάνω φορείς έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι, γι' αυτό και μας τιμούν με την προτίμησή τους. Διαθέτουμε μηχανήματα αποφράξεων τελευταίου τύπου, πιεστικά 500 ατμοσφαιρών, μηχανήματα υδροβολής, ηλεκτρικά μηχανήματα και κάμερα.

Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας, στην προσωπική συμμετοχή και του επιστημονικού συνεργάτη για την εκτέλεση του έργου, στην εμπειρία του προσωπικού, στα αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίου τύπου και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, ουδέποτε έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στις εργολαβίες που αναλαμβάνουμε.

Ακόμα, η επιχείρησή μας παρέχει τις υπηρεσίες του καθαρισμού κτιρίων και της έκδοσης κοινοχρήστων.