ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λιοσίων 194, 10445 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302108542663

Γεωγραφικό πλάτος: 23.722338722148617

Γεωγραφικό μήκος: 38.00563443495974

ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο κύριος ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έχει Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Είδη και Αξεσουάρ, στην Αθήνα. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γνήσιων μεταχειρισμένων, αλλά και επιλεγμένων καινούριων (aftermarket) ανταλλακτικών αυτοκινήτων Mercedes-benz και Smart (μηχανικά, ηλεκτρικά, φανοποιεία). Ιδρύθηκε το 1996, εμπορευόμενη, αποκλειστικά, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz εισαγωγής, ενώ το 1999 ξεκίνησε και την εισαγωγή γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Smart, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των επαγγελματιών και ιδιωτών στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, η τεράστια γκάμα ανταλλακτικών που, συνεχώς, εμπλουτίζεται με τακτικές εισαγωγές, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής, έχουν δημιουργήσει και διατηρούν μια σχέση εμπιστοσύνης με παλιούς και νέους πελάτες.

Διαρκείς στόχοι της εταιρείας μας είναι η καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων, οι πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, το έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, πρόθυμο να ανταποκριθεί άμεσα στις όποιες απορίες των πελατών και, φυσικά, η συνέπεια στην παράδοση.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας, για να μάθετε διαθεσιμότητα και τιμή του ανταλλακτικού που αναζητάτε.