ΚΥΡΙΑΖΗ - ΤΑΧΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Νερατζιωτίσσης 21 Ηλεκτρικός Σταθμός Αμαρουσίου, 15124 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302108069456

Γεωγραφικό πλάτος: 23.802101373485797

Γεωγραφικό μήκος: 38.05450986164906

ΚΥΡΙΑΖΗ - ΤΑΧΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ - Μαρούσι

Περιγραφή - ΚΥΡΙΑΖΗ - ΤΑΧΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Η ΚΥΡΙΑΖΗ - ΤΑΧΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, με ιατρείο στο Μαρούσι, υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως αν. διευθύντρια στο Νοσοκομείο «Α. Συγγρός» και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη δερματολογία και στην αφροδισιολογία. Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, όπου συμμετέχει στη διοργάνωση μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων και Πανελληνίων Συνεδρίων, στα οποία λαμβάνει μέρος ως ομιλήτρια, αλλά και εκπαιδεύτρια στα workshops των συνεδρίων αυτών.

Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο δερματολογικό ιατρείο στο κέντρο του Αμαρουσίου, όπου όλες οι θεραπείες γίνονται από την ίδια τη δερματολόγο.

Η γιατρός ασχολείται με όλο το φάσμα της κλινικής δερματολογίας. Εξειδικεύται στην αντιμετώπιση της ακμής με εστιασμένο φάσμα φωτός χωρίς φαρμακευτική αγωγή, των ουλών ακμής, της τριχόπτωσης με μεσοθεραπεία, της ψωρίασης με καινοτόμες θεραπείες και στη δερματοσκόπηση και αφαίρεση σπίλων.

Επιπλέον, αναλαμβάνει βρέφη και παιδιά με δερματολογικά νοσήματα, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία στην παιδοδερματολογία.

Στο ιατρείο της αντιμετωπίζονται όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τα κονδυλώματα.

Έχει, επίσης, μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της δερματοχειρουργικής, πραγματοποιώντας χειρουργικές επεμβάσεις δέρματος (αφαίρεση σπίλων, κύστεων, λιπωμάτων, όγκων, καρκινωμάτων, μελανωμάτων) και ονύχων. Ακόμη, αναλαμβάνει εξάχνωση καλοήθων όγκων (π.χ. θηλώματα, μυρμηκιές, υπερκερατώσεις, κονδυλώματα) και βιοψίες δέρματος. Επιπλέον, πραγματοποιεί λιπογλυπτική για τοπικό πάχος και προγούλι.

Στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας, πραγματοποιούνται θεραπείες εξάλειψης των σκούρων κηλίδων και δυσχρωμιών, με τη σύγχρονη τεχνολογία του εστιασμένου φάσματος φωτός, και θεραπεία εξαιρετικής ανανέωσης του δέρματος και σύσφιξης με το, τελευταίας τεχνολογίας, frax 1550.

Ακόμη, η ιατρός έχει την κατάλληλη εξειδίκευση, ώστε να γίνει ασφαλής εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος, της βοτουλινικής τοξίνης και των βιοαπορροφήσιμων νήματων για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης προσώπου και σώματος. Το ιατρείο διαθέτει, επίσης, lasers τελευταίας γενιάς για αποτρίχωση, εξάλειψη των ευρυαγγειών στο πρόσωπο και στα άκρα, καθώς και για θεραπεία αιμαγγειωμάτων.

Τέλος, γίνονται θεραπείες ενυδάτωσης, αντιγήρανσης, μελάσματος, μαύρων κύκλων, peelings, θεραπείες κυτταρίτιδος και τοπικού πάχους, καθώς και λιποπρόσθεση για ανάπλαση του προσώπου.