ΠΟΥΛΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Δρ. - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 38 Αμπελόκηποι, 11526 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107708085

Γεωγραφικό πλάτος: 23.76396894749538

Γεωγραφικό μήκος: 37.98868206935776

ΠΟΥΛΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Δρ. - Αθήνα

Περιγραφή - ΠΟΥΛΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Δρ. - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Πούλιας Ηρακλής Δρ είναι ουρολόγος - ανδρολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελοκήπους, στην Αθήνα. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο είναι και διδάκτορας, και είναι εξειδικευμένος στη λαπαροσκοπική - ρομποτική χειρουργική και στη διουρηθρική προστατεκτομή TURis, καθώς και στις ενδοσκοπικές επεμβάσεις λιθίασης, προστάτη και όγκων.

Ο ιατρός έχει ιδιαίτερη εμπειρία στις διουρηθρικές επεμβάσεις για προστάτη και όγκους κύστης και στις laser λιθοτριψίες. Εκτελεί επεμβάσεις λαπαροσκοπικές για καρκίνο νεφρού και προστάτη και με ρομποτική χειρουργική.

Έχει υπάρξει συντονιστής διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του ΝΕΕΣ «Κοργιαλένειο - Μπενάκειο» και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ομίλου Υγεία, της Γενικής Κλινικής Μητέρα και του Doctors Hospital.

Ο ιατρός έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην κυστεοσκόπηση, αλλά και την προστατεκτομή, η οποία χωρίζεται στις κατηγορίες της διουρηθρικής προστατεκτομής TURP TURis και της ριζικής προστατεκτομής (ανοικτή λαπαροσκοπική - ρομποτική τεχνική).

Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζει παθήσεις, όπως αιματουρία, ακράτεια, καλοήθης υπερπλασία προστάτη, καρκίνος ουροδόχου κύστης, ουρολοίμωξη, προστάτης και υπερδραστήρια ουροδόχος κύστη.

Ο ιατρός είναι επιμελητής της Β' Ουρολογικής Κλινικής του ΝΕΕΣ «Κοργιαλένειο - Μπενάκειο, επιμελητής της Α' Ουρολογικής Κλινικής, διευθυντής, συντονιστής και registrar urologist του North Manchester General Hospital.

Ο καθηγητής έχει μεγάλη αρθρογραφία σε σημαντικά θέματα του ουροποιητικού συστήματος και σοβαρών παθήσεων της εποχής μας.