ΘΕΡΜΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ Τ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Άγιος Δημήτριος
Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 22 Παναγίτσα, 17341 Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τηλέφωνο: +302109755281

Γεωγραφικό πλάτος: 23.735773862619453

Γεωγραφικό μήκος: 37.94691049564631

ΘΕΡΜΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ Τ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Άγιος Δημήτριος

Περιγραφή - ΘΕΡΜΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ Τ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Άγιος Δημήτριος Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Η εταιρεία ΘΕΡΜΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ Τ & ΣΙΑ ΟΕ, στον Άγιο Δημήτριο, ιδρύθηκε το 1984 και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικής και λιανικής πώλησης χρωμάτων στην Ελλάδα.

Στοχεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανανέωση, επενδύοντας σε ανθρώπους, εκπαίδευση και εξοπλισμό, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας έχει άρτια κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία, ενώ εκπαιδεύονται συνεχώς, ούτως ώστε να μπορούν να δώσουν στον πελάτη τις σωστές συμβουλές για όλα τα τεχνικά ζητήματα, όπως η επιλογή των καταλληλότερων υλικών και η σωστή εφαρμογή τους.

Επιδιώκουμε την προσωπική επαφή με τον καταναλωτή, για την απόλυτη ικανοποίησή του.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από τα πιο ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα, τα οποία διατίθενται στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Διαθέτουμε τμήμα λιανικής πώλησης με έκθεση, όπου έμπειροι πωλητές και τεχνικοί μηχανικοί βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Προσφέρουμε, επίσης, άμεσο και υπεύθυνο service και ανταλλακτικά, αναλαμβάνοντας να επιλύσουμε κάθε τυχόν πρόβλημα που θα προκύψει, ακόμη και πολλά χρόνια μετά την πώληση.