ΣΑΝΟΥΔΟΣ - ΚΑΠΑΚΙΑΝ Α.Ε. - Γλυφάδα
Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δήμαρχου Μεταξά Άγγελου 33, 16674 Γλυφάδα Αττικής

Τηλέφωνο: +302108940113

Γεωγραφικό πλάτος: 23.753564180818916

Γεωγραφικό μήκος: 37.861361814415154

ΣΑΝΟΥΔΟΣ - ΚΑΠΑΚΙΑΝ Α.Ε. - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΣΑΝΟΥΔΟΣ - ΚΑΠΑΚΙΑΝ Α.Ε. - Γλυφάδα Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Στην ορθοδοντική κλινική ΣΑΝΟΥΔΟΣ - ΚΑΠΑΚΙΑΝ ΑΕ, με έδρα τη Γλυφάδα, η οποία απαρτίζεται από έμπειρους ορθοδοντικούς, έχουμε ως φιλοσοφία να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργίας και της αισθητικής του στόματος.

Αναγνωρίζοντας ότι κάθε ασθενής έχει διαφορετικές ανάγκες, προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τη θεραπεία μας, έτσι ώστε να αντανακλά την προσωπικότητα του ασθενή και να ανταποκρίνεται στις δυνατότητές του.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η προληπτική ορθοδοντική, η ορθοδοντική για παιδιά και εφήβους και η ορθοδοντική για ενήλικες.

Επίσης, παρέχουμε oρθοδοντική θεραπεία με χρήση μίνι-εμφυτευμάτων, θεραπεία με [μεταλλικά σιδεράκια (brackets)](https://www.braces.gr/gr/service/siderakia - orthodontikoi-symvoules/) και θεραπεία με διαφανή σιδεράκια (ceramic brackets).

Επιπλέον, πραγματοποιούμε θεραπείες με αόρατους μηχανισμούς, θεραπείες με γλωσσικά (εσωτερικά) σιδεράκια (lingual brackets) και θεραπείες με διαφανείς νάρθηκες (Invisalign).

Διαθέτουμε τρισδιάστατη ψηφιακή ενδοστοματική αποτύπωση με το scanner τελευταίας τεχνολογίας iTero Element.

Οι γιατροί Δρ Ματθαίος Σανούδος - Πωλ Καπακιάν και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, στο φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον του ιατρείου, έχουν ως προτεραιότητα εσάς και το χαμόγελό σας. Με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και των πλέον σύγχρονων μεθόδων στην ορθοδοντική, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα όμορφο, υγιές και λαμπερό χαμόγελο.

Δρ Ματθαίος Σανούδος DDS, PhD:

Ορθοδοντικός, Certificate in Orthodontics, PhD in Dental Sciences and Bone Physiology. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευθεί στην ορθοδοντική στο Indiana University, School of Dentistry. Επίσης, είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου (PhD) από το Graduate School, Indiana University στη φυσιολογία του οστού. Είναι μέλος της American Association of Orthodontists. Από το 2003, είναι επιστημονικός συνεργάτης και ειδικός επιστήμονας στην Ορθοδοντική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πωλ Καπακιάν DDS:

Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευθεί στην ορθοδοντική στο Loyola University Chicago, School of Dentistry και είναι μέλος της American Association of Orthodontists.

Η καλύτερη σύσταση για τη δουλειά μας είναι η φήμη που ακολουθεί το ιατρείο μας, η οποία έχει χτιστεί από τους χιλιάδες ικανοποιημένους ασθενείς μας.