ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Δρυόπων 23 Άνω Πετράλωνα, 11852 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103478051

Γεωγραφικό πλάτος: 23.710539853935224

Γεωγραφικό μήκος: 37.96748163908822

ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - Αθήνα

Περιγραφή - ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η εταιρεία ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΗ, με έδρα την Αθήνα, απαρτίζεται από εξειδικευμένους υδραυλικούς και, τα τελευταία χρόνια, παρέχει υδραυλικές υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας, σε όλη την Αττική, με τους τεχνικούς, τους υδραυλικούς και όλο το προσωπικό μας να εκπαιδεύονται και να πιστοποιούνται για την παροχή κάθε εργασίας που καλύπτουμε.

Συνοπτικά, οι εργασίες που μπορούμε να καλύψουμε είναι: υδραυλικές βλάβες, αποχετεύσεις - αποφράξεις, τοποθέτηση ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καθώς και εγκατάσταση - επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα και συστημάτων επεξεργασίας νερού.

Επίσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον εξαερισμό καυστήρων, την εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων βιολογικού καθαρισμού λυμάτων, καθώς και τη συντήρηση - επισκευή των ειδών υγιεινής. Παράλληλα, πραγματοποιούμε ανακαινίσεις μπάνιου, καθώς και εγκατάσταση και συντήρηση φυσικού αερίου.

Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε, άμεσα και αποτελεσματικά, σε οποιαδήποτε ανάγκη οικιών και επιχειρήσεων. Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από την άμεση εξυπηρέτηση, τις λογικές τιμές, την οργάνωση, καθώς και την καθαριότητα, στον τρόπο και στον τόπο εκτέλεσης της εργασίας μας.