ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Λυσία 33 & Λασιθίου Μπουρνάζι, 12132 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105778044

Γεωγραφικό πλάτος: 23.709489420629176

Γεωγραφικό μήκος: 38.00868578013283

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ, στο Περιστέρι, με έτος ίδρυσης το 1945, διαθέτει μακρά ιστορία και εξειδίκευση στον τομέα των ιατρικών ειδών και εργαλείων. Η εταιρεία εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ένα πολύ μεγάλο εύρος προϊόντων. Είτε είστε ιατρός είτε ασθενής, μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε σε εμάς!

Αναλυτικότερα, σε εμάς μπορείτε να αγοράσετε:

Ιατρικές συσκευές

Ακόμη, μπορείτε να βρείτε και ιατρικά έπιπλα: Ιατροί όλων των ειδικοτήτων μπορούν να βρουν σε εμάς το βασικό εξοπλισμό που χρειάζονται για να 'στήσουν' ή να εκσυγχρονίσουν το ιατρείο τους.

Για την απρόσκοπτη λειτουργία ενός ιατρείου, μιας κλινικής ή ακόμη και ενός ολόκληρου νοσοκομείου, απαιτούνται απλά, συνάμα, όμως, απαραίτητα ιατρικά αναλώσιμα. Είδη, όπως σύριγγες, γάντια, επιδεσμικό υλικό, ράμματα, καθετήρες κ.ά. είναι προϊόντα με τα οποία ασχολούμαστε πάνω από μισό αιώνα. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χειρουργικά εργαλεία & σκεύη.

Είδη τραχειοστομίας - λαρυγγεκτομής: Μια εξειδικευμένη κατηγορία ειδών, για μια ιδιαίτερη ομάδα ασθενών. Τα είδη μας, κατασκευασμένα στη Γερμανία, είναι σχεδιασμένα για να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων αυτών πιο λειτουργική & εύκολη. Τραχειοσωλήνες, επιθέματα, στηρίγματα, φίλτρα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί ο ασθενής.

Ενδύματα μετεγχειρητικής αποκατάστασης: Όλος ο ειδικός ρουχισμός, για τη σωστή αποκατάσταση μετά από την αισθητική, και όχι μόνο, χειρουργική επέμβαση.