ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Νέα Σμύρνη
Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Διεύθυνση: Αδραμυττίου 36, 17121 Νέα Σμύρνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109327878

Γεωγραφικό πλάτος: 23.71085295331803

Γεωγραφικό μήκος: 37.94569824330974

ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Νέα Σμύρνη

Περιγραφή - ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Νέα Σμύρνη Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Ο κύριος Σπύρος Γεώργιος είναι ειδικός Παθολόγος, με ιατρείο στη Νέα Σμύρνη και με πολύ σημαντική εμπειρία.

Πιο αναλυτικά:

Πραγματοποίησε την ειδικότητα ΑΠΠΚ στο Λαϊκό Νοσοκομείο, με εξειδίκευση στο σακχαρώδη διαβήτη και με κλινική και εργαστηριακή άσκηση στο σακχαρώδη διαβήτη στο διαβητολογικό ιατρείο Α’ προπαιδευτικής κλινικής πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ υπήρξε και Ιατρός παθολόγος υγειονομικής υπηρεσίας ΗΣΑΠ.

Όσον αφορά την εκπαίδευσή του: υπήρξε ειδικευθείς αρχικά στο 3ο θεραπευτήριο Ι.Κ.Α. και ακολούθως στην Α’ προπαιδευτική κλινική στο ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο υπό τον καθηγητή κ. Κατσιλάμπρο. Επιπλέον, έχει κάνει εξειδίκευση στο σακχαρώδη διαβήτη, με συμμετοχή στις δραστηριότητες του εξωτερικού διαβητολογικού ιατρείου.

Από ξένες γλώσσες κατέχει την Αγγλική, ενώ είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με νοσοκομεία όπως το Metropolitan Νέου Φαλήρου, η Ευρωκλινική Αθηνών και η Αθηναϊκή Mediclinic.

Παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση και τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση και, παράλληλα, πραγματοποιεί και κατ' οίκον επισκέψεις. Επίσης, παρέχει doppler αγγείων, κάτω άκρων, holter αρτηριακής πίεσης και καρδιογράφημα.

Αναλαμβάνει, τέλος, την παρακολούθηση σακχάρου, γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης, ελικοβακτηριδίου του πυλωρού και χοληστερίνης.