ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Τριφυλίας 7 Αμπελόκηποι, 11524 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106911925

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75970595099476

Γεωγραφικό μήκος: 37.99336011985414

ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το εργαστήριό μας, ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, λειτουργεί ως ξυλουργείο για τρίτη γενιά στην περιοχή τον Αμπελοκήπων της Αθήνας, με αντικείμενο τις ξυλουργικές κατασκευές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Σχεδιάζουμε μαζί σας και κατασκευάζουμε ξύλινες δημιουργίες σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οικιακών επίπλων, όπως έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες, σύνθετα, πόρτες, πατήματα για σκάλες, πέργκολες κ.λπ.

Επίσης, αναλαμβάνουμε και την κατασκευή επίπλων επαγγελματικών χώρων, όπως γραφεία, βιβλιοθήκες, βιτρίνες, ειδικές εφαρμογές, αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να εμπνευστεί κανείς.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχονται από αξιόπιστες προμηθευτικές εταιρείες του χώρου.

Ο σχεδιασμός της επίπλωσης πραγματοποιείται, μέσω ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος σε Η/Υ, ενώ η επιλογή χρωμάτων και στυλ γίνεται μέσα από μια ευρεία γκάμα δειγμάτων.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την εφευρετικότητα και τη συνέπειά μας, σας εξασφαλίζουν κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας, στην ατομική αισθητική σας και στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.