ΠΑΡΗΣ Κ. ΑΕ - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης
Άλλο - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Δ Α11 ΟΤ 43, 57400 Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310526571

Γεωγραφικό πλάτος: 22.79092974412252

Γεωγραφικό μήκος: 40.68820658495487

ΠΑΡΗΣ Κ. ΑΕ - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης

Περιγραφή - ΠΑΡΗΣ Κ. ΑΕ - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Άλλο - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκης

Η μακροχρόνια δημιουργική ιστορία της εταιρείας μας, ΠΑΡΗΣ Κ ΑΕ, στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης και στην Αθήνα, και η μεγάλη πείρα των τεχνικών μας στα υδραυλικά συστήματα και στις αντλίες, μας κατατάσσουν στους πρωτοπόρους του κλάδου.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1986 από έμπειρους τεχνικούς και κατορθώσαμε, σε σύντομο χρόνο, να καθιερωθούμε στην ελληνική αγορά, για τα υψηλής ποιότητας υλικά και τη βαθιά τεχνική μας κατάρτιση.

Εισάγουμε, κυρίως, από Αμερική και Ιταλία. Διαθέτουμε τα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύουμε κυρίως σε βιοτεχνίες και βιομηχανίες κατασκευαστών μηχανημάτων, συνεργεία αγροτικών και χωματουργικών μηχανημάτων και στη ναυτιλία, γενικότερα.

Στις αποθήκες των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών μας, υπάρχει διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο για τις επισκευές των αντλιών, κινητήρων, βαλβίδων και χειριστηρίων, καθώς και ειδικό δοκιμαστήριο για τον έλεγχο της ομαλής λειτουργίας τους.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και κατασκευάζουμε υδραυλικά συγκροτήματα, παραδίδοντάς τα πλήρως δοκιμασμένα. Οι τεχνικοί μας παρέχουν τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας, καλύπτοντας κάθε τεχνικό πρόβλημα.

Η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της EATON στην Ελλάδα.

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι - εισαγωγείς στην Ελλάδα των εταιρειών: Eaton, Casappa, Walvoil, Oil Control (Rexroth Group), αλλά και Edi Sistem και Oil Sistem.

Επίσης, είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι - εισαγωγείς των εταιρειών Duplomatic και OMT Filtri, όπως και Waircom, Blain, Fimma και Twin Disc. Σ' εμάς θα βρείτε, παράλληλα, τις εταιρείες Reggiana Riduttori, Emmegi, Brand, αλλά και Meiller Kipper, Webtec, Borelli, Saip και Tognella.

Τέλος, είμαστε εμπορικοί συνεργάτες της εταιρείας Rexroth (Bosch Group).