ΑΜΜΟΣ & ΧΡΩΜΑ - Καλοχώρι
Άλλο - Καλοχώρι Καλοχώρι - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Μικράς Ασίας Περιοχή Β ΚΤΕΟ, 57009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310752490

Γεωγραφικό πλάτος: 22.873589150383854

Γεωγραφικό μήκος: 40.668026071778705

ΑΜΜΟΣ & ΧΡΩΜΑ - Καλοχώρι

Περιγραφή - ΑΜΜΟΣ & ΧΡΩΜΑ - Καλοχώρι Άλλο - Καλοχώρι Καλοχώρι - Θεσσαλονίκης

Η ΑΜΜΟΣ & ΧΡΩΜΑ - ΧΑΡΙΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στις αμμοβολές - υδροβολές και στις βαφές, ιδρυθείσα το 1991, με έδρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Καλοχώρι, περιοχή Β΄ ΚΤΕΟ. Σκοπός της είναι να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, επιχείρησης & ιδιώτη.

Η ΑΜΜΟΣ & ΧΡΩΜΑ, μέσα από την πολυετή πορεία της στη συγκεκριμένη αγορά, έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία. Διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μηχανήματα, όπως αεροσυμπιεστές, συστήματα αμμοβολής, πιστόλια βαφής και διάφορα εργαλεία, καθώς και με την πολυετή εμπειρία της, έχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνει έργα σε εργοταξιακούς και εργοστασιακούς χώρους, αλλά και να χρησιμοποιεί αλκυδικά, εποξειδικά και πυράντοχα χρώματα βαφής.

Η ΑΜΜΟΣ & ΧΡΩΜΑ έχει τη δυνατότητα να αναλάβει εργασίες, είτε επί τόπου στο έργο, είτε στις εγκαταστάσεις της. Επιπροσθέτως, η εταιρεία μας διαθέτει φούρνο βαφής, όπου εξυπηρετεί πλέον και τις βαφές διαφόρων επιβατικών - επαγγελματικών οχημάτων, με μεταλλικά χρώματα σε οποιαδήποτε απόχρωση της επιλογής σας.

Αποτέλεσμα αυτής της πορείας ήταν να κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών.