ΧΡΥΣΚΙΩΤΟΥ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Νέα Ιωνία
Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Διεύθυνση: Ελευθέριου Βενιζέλου 75, 14231 Νέα Ιωνία Αττικής

Τηλέφωνο: +302102779871

Γεωγραφικό πλάτος: 23.751697517182368

Γεωγραφικό μήκος: 38.0446443760636

ΧΡΥΣΚΙΩΤΟΥ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Νέα Ιωνία

Περιγραφή - ΧΡΥΣΚΙΩΤΟΥ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Νέα Ιωνία Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Η Χρυσκιώτου Αθ Βασιλική, δικηγόρος Αθηνών, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε το 1998, ενώ από το έτος 2000 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ασκεί ενεργό και μάχιμη δικηγορία, διατηρώντας γραφείο στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Με άριστη γνώση του αντικειμένου, αξιοπιστία, προσωπική επαφή με κάθε πελάτη και με πρωταρχικό μέλημα την καλύτερη προάσπιση των συμφερόντων των πελατών, εγγυάται την επιτυχή και ταχεία διεκπεραίωση των υποθέσεων που αναλαμβάνει, εντός και εκτός Αττικής, σε συνεργασία με ένα δίκτυο καταρτισμένων και πλήρως ενημερωμένων συνεργατών (δικηγόρων, συμβολαιογράφων, λογιστών, κτηματομεσιτών, μηχανικών, πραγματογνωμόνων κ.λπ).

Το γραφείο αναλαμβάνει διαζύγια, διατροφές, υιοθεσίες, υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας και εργατικές διαφορές.

Αναλαμβάνει, επίσης, τροχαία ατυχήματα, υποθέσεις ιατρικής ευθύνης, δάνεια, υπερχρεωμένα νοικοκυριά και δάνεια επιχειρήσεων.

Διεκπεραιώνει διαταγές πληρωμής, ανακοπές, πτωχεύσεις, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, καθώς και υποθέσεις ακινήτων (μεταβιβάσεις, μισθώσεις, κτηματολόγιο).

Τέλος, ασχολείται με κληρονομικά, φορολογικά, εμπορικά θέματα, καθώς και με κατοχύρωση σήματος, συντάξεις κ.ά.