ΒΟΥΡΕΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 49 Αμπελόκηποι, 11523 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302117008589

Γεωγραφικό πλάτος: 23.764239749520186

Γεωγραφικό μήκος: 37.98946673072838

ΒΟΥΡΕΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΒΟΥΡΕΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

O Βουρεκάς Σταύρος είναι ουρολόγος - ρομποτικός χειρουργός, με ιατρείο στους Αμπελοκήπους, στην Αθήνα.

Ο ουρολόγος Σταύρος Βουρεκάς είναι μέλος του European Board of Urology, ολοκλήρωσε την Ιατρική Σχολή της Αθήνας, απέκτησε την ειδικότητα ουρολογίας στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο και εκπαιδεύτηκε στο Karolinska University Hospital, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, στη ρομποτική χειρουργική. Παράλληλα, είναι επιστημονικός συνεργάτης του Metropolitan και του Ερρίκος Ντυνάν.

Ο χειρουργός ουρολόγος, εκτός από την απλή ουρολογική εξέταση, πραγματοποιεί όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις της ουρολογίας και της ανδρολογίας, με τη βοήθεια υπερήχων και όλων των απαραίτητων οργάνων. Πέρα από αυτές τις εξετάσεις, στο ιατρείο του λαμβάνει χώρα μια πληθώρα μικροεπεμβάσεων.

Στις κλινικές, με τις οποίες συνεργάζεται, αναλαμβάνει χειρουργικές επεμβάσεις κάθε είδους: ανοιχτές, ενδοσκοπικές, λαπαροσκοπικές, αλλά και ρομποτικής χειρουργικής, δηλαδή χειρουργικής με χρήση ρομποτικών συστημάτων. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική μέθοδο, με την οποία, με την ακρίβεια των κινήσεων των «ρομπότ», πραγματοποιούνται με επιτυχία επεμβάσεις στα πλέον δύσκολα σημεία του σώματος. Ουσιαστικά, πρόκειται για την εξέλιξη της ενδοσκοπικής και της λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Ο Σταύρος Βουρεκάς σας περιμένει, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, στο ιατρείο του.