ΑΥΟ - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Βαλαωρίτου 4, 54626 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310848445

Γεωγραφικό πλάτος: 22.936414807317256

Γεωγραφικό μήκος: 40.63872275947419

ΑΥΟ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΑΥΟ - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

H ΑΥΟ είναι μια εταιρεία με κατασκευαστική και εμπορική δραστηριότητα στο χώρο της επαγγελματικής ένδυσης (στολές εργασίας) και υπόδησης στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία μας μετρά 30 χρόνια ζωής και, εξ’ αρχής, αποκλειστικό αντικείμενο δραστηριότητάς της ήταν και είναι η επαγγελματική ένδυση.

Στην Ayo κατασκευάζουμε επαγγελματική ένδυση δικής μας παραγωγής, υψηλής ποιότητας, κορυφαίου design και μεγάλης διάρκειας ζωής.

Τα ρούχα μας εξοικονομούν στις εταιρείες χρήματα, προσδίδουν πιο επαγγελματικό image στο προσωπικό και προάγουν την αναγνωρισιμότητα του Brand.

Με περηφάνια, μετράμε πολυάριθμες και πολυετείς συνεργασίες που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η υψηλή ικανοποίηση των πελατών.

Με το πλήρες e-shop μας, απευθυνόμαστε τόσο στο μοναδικό πελάτη λιανικής, όσο και σε μεγάλες εταιρείες, όπως 5άστερα και 4άστερα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, αλυσίδες και καταστήματα στο χώρο της εστίασης, super markets, ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ, διαγνωστικά κέντρα και κέντρα αισθητικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε τις δικές σας μοναδικές ανάγκες και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση, με κύριο γνώμονα, την αυξημένη ποιότητα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας, καθώς και υψηλή απόδοση στη σχέση ποιότητας - τιμής.