ΚΑΤΣΙΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ - Καλύβια Θορικού
Άλλο - Καλύβια Θορικού Καλύβια Θορικού - Αττικής

Διεύθυνση: Πλατεία Ευαγγελιστρίας 17, 19010 Καλύβια Θορικού Αττικής

Τηλέφωνο: +302299047916

Γεωγραφικό πλάτος: 23.92952207904539

Γεωγραφικό μήκος: 37.840318700079166

ΚΑΤΣΙΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ - Καλύβια Θορικού

Περιγραφή - ΚΑΤΣΙΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ - Καλύβια Θορικού Άλλο - Καλύβια Θορικού Καλύβια Θορικού - Αττικής

Η Κατσιάρη Ειρήνη είναι χειρουργός ΩΡΛ - Ωτορινολαρυγγολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και διατηρεί ιατρείο στα Καλύβια Θορικού.

Είναι απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην ΩΡΛ κλινική του 'Τζάνειου' Νοσοκομείου.

Η ιατρός παρέχει διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες, που καλύπτουν όλες τις παθήσεις της ωτορινολαρυγγολογίας, σε ενήλικες και παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, στο ιατρείο παρέχονται: πλήρης ενδοσκοπικός έλεγχος ρινός, φάρυγγα και λάρυγγα, εξέταση ώτων με χρήση μικροσκοπίου, διάγνωση και αντιμετώπιση ιλίγγου και εμβοών και ακοολογικός έλεγχος για προβλήματα βαρηκοΐας.

Επίσης, γίνεται διερεύνηση αλλεργικής ρινίτιδας με δερμοαντιδράσεις διά νυγμού (prick tests), test οσφρήσεως και δερεύνηση ροχαλητού - υπνικής άπνοιας.

Χειρουργικά, καλύπτεται όλο το φάσμα των επεμβάσεων της ωτορινολαρυγγολογίας, όπως αφαίρεση αμυγδαλών και αδενοειδών εκβλαστήσεων (αμυγδαλεκτομή - κρεατάκια), μυριγγοτομή και τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται: πλαστική ρινικού διαφράγματος, συρρίκνωση υπερτροφικών κάτω ρινικών κογχών, ενδοσκοπική χειρουργική ρινός - παραρρινίων, μικρολαρυγγοσκόπηση, αφαίρεση μορφωμάτων και βιοψίες.

Η ιατρός είναι πιστοποιημένη με τον ΕΟΠΥΥ, μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση., ενώ παρέχεται και η δυνατότητα επισκέψεων κατ’ οίκον σε ειδικές περιπτώσεις.