ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ M.D. - FEBU - Μελίσσια
Άλλο - Μελίσσια Μελίσσια - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 32 Ζωοδόχος Πηγή, 15127 Μελίσσια Αττικής

Τηλέφωνο: +302108100210

Γεωγραφικό πλάτος: 23.83818366636837

Γεωγραφικό μήκος: 38.051392571827876

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ M.D. - FEBU - Μελίσσια

Περιγραφή - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ M.D. - FEBU - Μελίσσια Άλλο - Μελίσσια Μελίσσια - Αττικής

Ο ιατρός ουρολόγος Κωνσταντάκης Εμμανουήλ MD - FEBU διατηρεί ιατρείο στα Μελίσσια Αττικής. Απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχοντας διανύσει μια μεγάλη πορεία τόσο σε ακαδημαϊκό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο, δέχεται όλους τους ασθενείς στο χώρο του, προσφέροντας θεραπείες και διαγνώσεις έγκυρες και αξιόπιστες.

Ο γιατρός βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό κάθε ασθενή που τον εμπιστεύεται, προσφέροντας ολοκληρωμένες θεραπευτικές λύσεις, προτάσεις και συμβουλές.

Σεβόμενος πάντοτε την προσωπικότητα και το ιατρικό απόρρητο, ο Κωνσταντάκης Εμμανουήλ διαθέτει όλο το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που απαιτεί η επιστήμη της ουρολογίας.

Με όπλα του τη διαρκή επιμόρφωση και σύμμαχο τα διεθνή δεδομένα στο χώρο της ιατρικής, δεν έχετε παρά να δείξετε το εκατό τοις εκατό της εμπιστοσύνης σας απέναντι σε έναν υπεύθυνο επιστήμονα, που ανταποκρίνεται σε οποιουδήποτε είδους πάθηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ανδρολόγος - ουρολόγος αντιμετωπίζει θέματα νεφρολιθίασης, προστατεκτομής, υπογονιμότητας, στυτικής δυσλειτουργίας, καρκίνου του προστάτη, καρκίνου του νεφρού. Επίσης, ο ιατρός αναλαμβάνει περιστατικά κύστεως πέους, κύστεως όρχεων, καρκίνου των όρχεων, ακράτειας ούρων και άλλα ιατρικά περιστατικά.

Χρησιμοποιούνται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι αντιμετώπισης, συμπεριλαμβανομένης και αυτής με Laser Turis.

Οποιαδήποτε και να είναι η φύση του δικού σας ζητήματος, μη διστάσετε να εμπιστευθείτε και να επισκεφθείτε το ιατρείο του Κωνσταντάκη Εμμανουήλ, στα Μελίσσια.

Ο ιατρός είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ.