ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ Π. ΧΡΗΣΤΟΣ M.D PH.D - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Περικλέους 1 Νέο Τέρμα, 15122 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106121041

Γεωγραφικό πλάτος: 23.80411315975359

Γεωγραφικό μήκος: 38.05664925448711

ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ Π. ΧΡΗΣΤΟΣ M.D PH.D - Μαρούσι

Περιγραφή - ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ Π. ΧΡΗΣΤΟΣ M.D PH.D - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Είμαι ο Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ Π ΧΡΗΣΤΟΣ MD PHD, με ιατρείο στο Μαρούσι. Γεννήθηκα στην Καρδίτσα το Μάρτιο του 1948, από τον Παυσανία και τη Βέτα Βησσαρίου. Τελείωσα το 18ο Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών, σπούδασα την Ιατρική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβα την ειδικότητα της δερματολογίας από το Νοσοκομείο 'Ανδρέας Συγγρός'.

Πριν από την ειδικότητα, κατά τη διάρκειά της, αλλά και μετά, εκπαιδεύτηκα στις ακόλουθες χώρες: Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία & Κεϋλάνη, πάνω σε διάφορα πεδία της ιατρικής, όπως: κυτταροθεραπεία, ορθομοριακή ιατρική, μεσοθεραπεία, βελονισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική δερματολογία για τις ρυτίδες και στο laser.

Έχω εκπονήσει τη διδακτορική μου διατριβή στο N.W. London University. Έχω συμμετάσχει με ομιλίες σε διεθνή συνέδρια, έχω δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχω δώσει συνεντεύξεις στον τύπο και στην τηλεόραση.

Λόγω της ενασχόλησής μου με το βελονισμό και τη μεσοθεραπεία, στο ιατρείο μπορείτε να βοηθηθείτε όσον αφορά τη διακοπή καπνίσματος, την ψυχική σας ισορροπία (άγχος, stress, στενοχώρια κ.λπ.), καθώς και το αδυνάτισμα.

Επίσης, αντιμετωπίζω πόνους πάσης προελεύσεως (αυχενικό σύνδρομο, ημικρανίες, ισχιαλγία, οσφυαλγία, αρθρίτιδες κ.λπ.), αναζωογόνηση του οργανισμού (ώστε να λειτουργεί όπως 10 χρόνια πριν) και ορθομοριακή διατροφή (ειδική για κάθε νόσο!).