ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - Χαϊδάρι
Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Διεύθυνση: Κηπουπόλεως 31 Ελαιώνας - Άνω Λιούμη, 12461 Χαϊδάρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105579220

Γεωγραφικό πλάτος: 23.66881721996148

Γεωγραφικό μήκος: 38.00746970200425

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - Χαϊδάρι

Περιγραφή - ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - Χαϊδάρι Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Η εταιρεία ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, με έδρα το Χαϊδάρι, από την ίδρυσή της το 1984 έως και σήμερα, με υψηλή τεχνογνωσία, οργάνωση και συνεχείς αναβαθμίσεις του στόλου της, πρωτοπορεί στις μεταφορές ξηράς - ειδικές μεταφορές και ανυψώσεις, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Τα γραφεία και ο στόλος των οχημάτων μας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο. Η πολυετής εμπειρία μας στις ειδικές μεταφορές αποτελεί εγγύηση για τον πελάτη, σε συνδυασμό με τα ειδικά μεταφορικά οχήματα και ανυψωτικά μηχανήματα ακριβείας, που συγκαταλέγονται στον ιδιόκτητο στόλο μας. Οι συνεργασίες μας, ανά τα έτη, πιστοποιούν την αξιοπιστία μας, τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό μας και την ασφάλεια των εργασιών μας.

Ως ειδική μεταφορική, έχουμε εκτελέσει πολλά από τα μεγάλης κλίμακας έργα στην Ελλάδα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες.

Επαγγελματισμός, τεχνογνωσία, ασφάλεια & οικονομία είναι τα προσόντα που μας διακρίνουν. Μέριμνά μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη τη δυνατότητα να έχει τα λιγότερα δυνατά έξοδα μεταφοράς, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας παροχές και εξυπηρέτηση.

Προτεραιότητά μας είναι η ακριβής διεκπεραίωση κάθε μεταφοράς. Και είμαστε ειδικοί σε αυτό!