ΑΔΩΝΙΣ Ε.Π.Ε. - Γλυφάδα
Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Διεύθυνση: Νικηφόρου 20 Πανιωνία, 16675 Γλυφάδα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109600680

Γεωγραφικό πλάτος: 23.752889363440282

Γεωγραφικό μήκος: 37.8727979477565

ΑΔΩΝΙΣ Ε.Π.Ε. - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΑΔΩΝΙΣ Ε.Π.Ε. - Γλυφάδα Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Ο οίκος ευγηρίας (μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων) ΑΔΩΝΙΣ ΕΠΕ, στη Γλυφάδα, φροντίζει να καλύπτει κάθε ανάγκη, ώστε οι περιθαλπόμενοί μας να νιώθουν ασφάλεια κοντά μας και οι συνθήκες να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες.

Όσοι γνωρίσετε από κοντά το χώρο μας, θα διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται για ένα απλό γηροκομείο, αλλά για μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, η οποία παρέχει τα απαραίτητα εφόδια και τις υπηρεσίες, για να νιώθουν οι δικοί μας άνθρωποι ευχάριστα. Έτσι, φροντίζουμε, καθημερινά, να βελτιωνόμαστε σε κάθε επίπεδο, για την άρτια φροντίδα των ηλικιωμένων μας.

Το δύσκολο έργο της υγιεινής διαμονής, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε περιθαλπόμενου, το αναλαμβάνουν οι σωστά εκπαιδευμένες νοσηλεύτριες του ιδρύματός μας.

Παρέχουμε τακτική ιατρική παρακολούθηση όλων των περιθαλπομένων μας και κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής, προσαρμοσμένο σε ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες και επιθυμίες.

Οι επιστημονικοί μας συνεργάτες παρέχουν συμβουλές και προτείνουν λύσεις για την καλύτερη φυσική και ψυχολογική κατάσταση των περιθαλπομένων μας.

Κάθε δημιουργική εκδήλωση στοχεύει στην κοινωνικοποίηση των περιθαλπομένων μας, βελτιώνει την ψυχολογία τους και μειώνει την ανασφάλεια που νιώθουν.

Για εμας ο οίκος ευγηρίας μας σημαίνει αγάπη, φροντίδα, οικογένεια, καθαριότητα.

Γνωρίστε μας! Είναι ο μόνος τρόπος να σας το αποδείξουμε.