ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ - Κηφισιά
Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Διεύθυνση: Τατοΐου 4, 14561 Κηφισιά Αττικής

Τηλέφωνο: +302112135389

Γεωγραφικό πλάτος: 23.80772286565085

Γεωγραφικό μήκος: 38.07546480511632

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ - Κηφισιά

Περιγραφή - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ - Κηφισιά Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Ο ψυχίατρος Δημητριάδης Κ Γιώργος διατηρεί ιατρείο στην Κηφισιά. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ). Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της ψυχιατρικής (5 χρόνια) στο 401 ΓΣΝΑ, στο 414 ΣΝΕΝ και στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει ειδικευθεί στις παρακάτω ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, με αντίστοιχες μετεκπαιδεύσεις: προσωποκεντρική ψυχοθεραπεία στο Czech Institute of Client - Centered Psychotherapy, Brno, Czech Republic (4ετής διάρκεια), ομαδική ανάλυση (5ετής διάρκεια) στον Ελληνικό Οργανισμό Ψυχοθεραπείας και Παιδείας.

Επίσης, έχει ειδικευθεί στη γνωσιακή - συμπεριφορική ψυχοθεραπεία σε ετήσια εκπαίδευση του ΕΠΙΨΥ (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στην ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία σε εκπαίδευση της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών (ετήσια διάρκεια).

Έχει ειδικευθεί, ακόμα, στις ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις και μετεκπαιδεύσεις σε: ψυχιατρικές παθήσεις και χρήση ουσιών (σεμινάριο της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών - εξάμηνη διάρκεια), ψυχιατρική της εφηβείας (σεμινάριο της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών - εξάμηνη διάρκεια). Ακόμα, έχει λάβει το Master Psychopharmacology Program του Neuroscience Education Institute, San Diego CA, USA (ετήσια διάρκεια) και έχει ειδικευθεί στην κλινική ψυχοπαθολογία σε ετήσιο σεμινάριο του ΕΠΙΨΥ.

Περιγραφή υπηρεσιών:

Παρέχει αρχική διαγνωστική συνέντευξη διάρκειας 90-120 λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής, λαμβάνεται ένα πλήρες κοινωνικό, ιατρικό και ψυχιατρικό ιστορικό. Έαν κριθεί απαραίτητο, γίνεται παραπομπή για εργαστηριακό - απεικονιστικό έλεγχο.

Αφού τεθεί η διάγνωση, ακολουθεί ο θεραπευτικός σχεδιασμός, ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει ψυχοθεραπεία, φαρμακευτική αγωγή ή και συνδυασμό των δύο. Όλα γίνονται, με στόχο το βέλτιστο κλινικό αποτέλεσμα, δηλαδή τη θεραπεία, την πλήρη ίαση και ανάρρωση.

Το κάθε θεραπευτικό πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις δυνατότητες του κάθε ανθρώπου.

Οι επόμενες συναντήσεις έχουν διάρκεια, περίπου, 40 - 50 λεπτών.

Αντιμετωπίζεται όλο το φάσμα των ψυχιατρικών διαταραχών, καθώς και θέματα χαρακτήρα ή σχέσεων, ενώ γίνεται και ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία.

Τέλος, υπάρχει δυνατότητα για κατ' οίκον επισκέψεις, όπου, αν χρειάζεται, γίνεται και ηλεκτρονική συνταγογράφηση, με σύνδεση στο διαδίκτυο, με το φορητό εκτυπωτή και τον υπολογιστή του ιατρού.

Παρέχεται δωρεάν δίωρη στάθμευση στο Platanos Parking στο κέντρο της Κηφισιάς.