ΤΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Μιλτιάδου 3 & Όθωνος 4 Άγιος Νικόλαος, 15122 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302108055598

Γεωγραφικό πλάτος: 23.80446457158401

Γεωγραφικό μήκος: 38.05737987266827

ΤΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ - Μαρούσι

Περιγραφή - ΤΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Ο κύριος Τυρογιάννης Αλκιβιάδης είναι χειρουργός γιατρός γυναικολόγος - μαιευτήρας, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στη γενική χειρουργική στην 3η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου 'Σωτηρία' και στη μαιευτική - γυναικολογία στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς και στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου 'Αλεξάνδρα'. Επίσης, εργάστηκε στο Newham University Hospital στο Λονδίνο και στο διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο 'Υγεία'.

Έχει εξειδικευθεί στη διαγνωστική και χειρουργική κολποσκόπηση, στη διαγνωστική και χειρουργική υστεροσκόπηση και στη λαπαροσκοπική γυναικολογική χειρουργική. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σήμερα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι και συνεργάζεται με τα μαιευτήρια Ιασώ, Λητώ, Μητέρα και Γαία.

Παράλληλα, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία και της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης.

Το γυναικολογικό ιατρείο του μαιευτήρα - χειρουργού γυναικολόγου κυρίου Τυρογιάννη είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ακριβείας. Είναι ένας χώρος μοντέρνος, που αποπνέει οικειότητα και σεβασμό.

Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ, ΕΥΔΑΠ.