ΓΚΟΡΗ ΟΛΓΑ - ΛΑΟΥΤΑΡΗ ΑΝΝΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 14 Κεραμεικός, 10435 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103418166

Γεωγραφικό πλάτος: 23.715787501911613

Γεωγραφικό μήκος: 37.97948154971572

ΓΚΟΡΗ ΟΛΓΑ - ΛΑΟΥΤΑΡΗ ΑΝΝΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΓΚΟΡΗ ΟΛΓΑ - ΛΑΟΥΤΑΡΗ ΑΝΝΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το δικηγορικό γραφείο Γκόρη Όλγα - Λαουτάρη Άννα & Συνεργάτες βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Με δυναμισμό, αξιοπιστία και ταχύτητα, το δικηγορικό μας γραφείο παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η άμεση, προσιτή και αποτελεσματική εκπροσώπηση των εντολέων μας.

Εκπροσωπούμε τους εντολείς μας, δικαστικά και εξώδικα, και προσφέρουμε γνωμοδοτήσεις και συμβουλευτική υποστήριξη επί νομικών θεμάτων που καλύπτουν ευρύ φάσμα δικαίου. Εξειδικευόμαστε με επιτυχία στο δίκαιο των τροχαίων ατυχημάτων, στη διεκδίκηση αποζημιώσεων και, εν γένει, στο ασφαλιστικό δίκαιο.

Αναλαμβάνουμε τη σύσταση εταιρειών και σωματείων, καθώς και την πλήρη νομική κάλυψή τους σε κάθε στάδιο λειτουργίας τους. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, το δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει την προσαρμογή των επιχειρήσεων στο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR), καθώς και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Πιστοί στην άμεση και έγκαιρη επικοινωνία με τους πελάτες μας, δραστηριοποιούμαστε, μεταξύ άλλων, στο τραπεζικό δίκαιο, στη ρύθμιση χρεών, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Ν. Κατσέλη), στο κληρονομικό και στο οικογενειακό δίκαιο.

Παράλληλα, το γραφείο μας χειρίζεται, με επιτυχία, ποινικές υποθέσεις και αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των εντολέων μας σε ποινικά δικαστήρια. Για την καθολική και ουσιαστική επίλυση όλων των αναγκών των πελατών μας, διατηρούμε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες, λογιστές, συμβολαιογράφους, πραγματογνώμονες, γραφολόγους, μηχανικούς.

Γλώσσες επικοινωνίας: Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά.