ΒΑΣΣΑΛΟΣ - Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου
Άλλο - Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου - Ηρακλείου

Διεύθυνση: Οικοδομικό Τετράγωνο 9Α, 71500 Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Ηρακλείου

Τηλέφωνο: +302810228619

Γεωγραφικό πλάτος: 25.16446262114614

Γεωγραφικό μήκος: 35.323634029503815

ΒΑΣΣΑΛΟΣ - Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου

Περιγραφή - ΒΑΣΣΑΛΟΣ - Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Άλλο - Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου - Ηρακλείου

Η βιοτεχνία γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων Βασσάλος, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, ξεκίνησε την πορεία της το 1973, εδραιώνοντας μια σταθερή και αξιόπιστη παρουσία στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων στην Κρήτη.

Έχοντας πρωτοπορήσει με την πρώτη κατασκευή ελαιοραβδιστικού μηχανήματος και με τη μοναδική περιστροφική διακοπτόμενη κίνησή του, προχωράει στις προκλήσεις του μέλλοντος, αναπτύσσοντας νέα προϊόντα για τους γεωργούς και όχι μόνο.

Μέσα σε αυτή τη μακροχρόνια εξέλιξη περιλαμβάνονται πολλές ευρεσιτεχνίες και πολλά καινοτόμα προϊόντα, όπως το ελαφρύτερο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο της αγοράς με μόνο 2 κιλά βάρος και η παλμική ηλεκτρική βέργα που χαρακτηρίζεται ως η αποδοτικότερη βέργα με διαφορά στην εγχώρια και όχι μόνο αγορά.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων μας και η εφαρμογή καινοτομιών μας καθιστούν έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων.