ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - Χαϊδάρι
Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 2 Παλατάκι - Άγιος Γεώργιος, 12461 Χαϊδάρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105818846

Γεωγραφικό πλάτος: 23.662514958912585

Γεωγραφικό μήκος: 38.01311182503844

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - Χαϊδάρι

Περιγραφή - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - Χαϊδάρι Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Η Ζαφειράκη Αγγελική, στο Χαϊδάρι, είναι πτυχιούχος διαιτολόγος - διατροφολόγος, με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές, πιστοποιώντας επίσημα τον τίτλο σπουδών της με Diploma in Practitional Skills for Eating Disorders, πτυχίο αναγνωρισμένο από το National Center for Eating Disorders της Αγγλίας και μέλος της AED (Academy of Eating Disorders). Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο από το 2003 και είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος.

Με στόχο την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τη διατροφή (παχυσαρκία, διατροφικές διαταραχές, κλινικές περιπτώσεις), εφαρμόζει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, τα οποία προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και στον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου, και έχει εξοπλίσει το χώρο της με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα (ανάλυσης σύστασης σώματος, μέτρησης βασικού μεταβολισμού, εργομέτρησης), για την εγκυρότερη διάγνωση.

Η φιλοσοφία της βασίζεται στην απενοχοποίηση «απαγορευμένων τροφών», εκτός κι αν αυτή επιβάλλεται (όπως π.χ. σε περιπτώσεις ανθρώπων με προβλήματα υγείας) και στη διατροφική εκπαίδευση του εξεταζόμενου, γιατί μόνο εάν το άτομο δει τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή σαν «τρόπο ζωής», μπορεί να έχει μόνιμο και ανώδυνο αποτέλεσμα.