ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Βάρη
Άλλο - Βάρη Βάρη - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναγυρούντος 45 Εμπορικό Κέντρο, 1ος Όροφος, 16672 Βάρη Αττικής

Τηλέφωνο: +302106619573

Γεωγραφικό πλάτος: 23.800442416522117

Γεωγραφικό μήκος: 37.83374439019812

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Βάρη

Περιγραφή - ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Βάρη Άλλο - Βάρη Βάρη - Αττικής

Ο χειρουργός ουρολόγος - ανδρολόγος Δρακόπουλος Δημήτριος διατηρεί ιατρείο στη Βάρη Αττικής και στην Παλλήνη, στην περιοχή της Κάντζας.

Αποφοίτησε από το Ανώτατο Ιατρικό Ινστιτούτο του Πλόβντιβ, Σχολή Ιατρικής Πλόβντιβ Βουλγαρίας, με γενικό βαθμό πτυχίου: 'Άριστα 9,15'. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, αναγνώρισε επιτυχώς τον τίτλο σπουδών του, δίνοντας εξετάσεις στα μαθήματα χειρουργικής και παθολογίας στο ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.

Έχει γνώσεις εφαρμογών τηλεϊατρικής και τηλεκπαίδευσης και μιλάει άπταιστα αγγλικά και βουλγαρικά.

Ο ιατρός έχει πραγματοποιήσει μετεκπαίδευση στην παρακολούθηση λαπαροσκοπικής χειρουργικής στην ουρολογία, με πρακτική εξάσκηση και παρακολούθηση, ζωντανά, επεμβάσεων στο Παρίσι, στα Νοσοκομεία Foch και Institut Mutualiste Montsouris.

Είναι από τους πρωτοπόρους, με μεγάλη συλλογική εμπειρία στη μέθοδο TURis, στη χειρουργική επέμβαση της καλοήθους υπερπλασίας προστάτη.

Η συνεχόμενη ιατρική εκπαίδευσή του, η συμμετοχή του σε συνέδρια - σεμινάρια, όπως επίσης και η ερευνητική του δραστηριότητα και οι επιστημονικές του εργασίες συνδυάζονται με την πλούσια εμπειρία του και τα πλήρως εξοπλισμένα ουρολογικά ιατρεία του. Εκεί, όπου εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες διαγνωστικές μέθοδοι με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παρέχεται στον ασθενή ασφάλεια για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.

Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά ταμεία και στο ιατρείο του παρέχεται πλήρης κλινική εξέταση και διάγνωση όλων των καλοήθων και κακοήθων παθήσεων του ουροποιητικού σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και η θεραπεία τους.

Παράλληλα, παρέχονται υπερηχογραφικός έλεγχος ουροποιητικού - γεννητικού συστήματος, διορθικοί υπέρηχοι (διορθικές βιοψίες προστάτη) και κυστεοσκοπήσεις - ενδοσκοπικός έλεγχος ουροποιητικού ανδρών και γυναικών.

Πραγματοποιούνται βιοψίες ουροδόχου κύστης, μέτρηση ροής ούρων, καθώς και προσέγγιση, διάγνωση, θεραπεία της γυναικείας ακράτειας ούρων.

Επιπλέον, γίνονται μελέτες και αντιμετωπίζονται παθήσεις, όπως η στυτική δυσλειτουργία, οι παθήσεις όρχεων, η ανδρική υπογονιμότητα και η υδροκήλη.

Επίσης, αντιμετωπίζονται προβλήματα που αφορούν την κιρσοκήλη, τη βουβωνοκήλη, καθώς και τη λιθίαση ουροποιητικού.

Είναι συνεργάτης με τη Βιοκλινική Αθηνών, το Ν. Αθήναιον και την Αθηναϊκή Κλινική, καθώς και με το Ιατρικό Φαλήρου, το Λευκό Σταυρό Αθηνών και το Mediterraneo.