ΙΑΚΩΒΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Μιχαλακόπουλου Ανδρέα 90 Ιλίσια, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302114031518

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75690092037155

Γεωγραφικό μήκος: 37.98058313907469

ΙΑΚΩΒΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Αθήνα

Περιγραφή - ΙΑΚΩΒΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

H δερματολόγος - αφροδισιολόγος ΙΑΚΩΒΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ έχει έδρα στο κέντρο της Αθήνας και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στη δερματολογία - αφροδισιολογία στο 401 ΓΣΝΑ και στο Νοσοκομείο Α. Συγγρός.

Εκτός από την κλινική δερματολογία, την αφροδισιολογία, τη δερματοχειρουργική, τη δερματοσκόπηση και τη χαρτογράφηση σπίλων, έχει εξειδικευθεί, επιπλέον, στην αισθητική δερματολογία.

Στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας, στο ιατρείο πραγματοποιούνται εφαρμογές μπότοξ και υαλουρονικού οξέος, καθώς και νήματα, peelings, μεσοθεραπεία, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και λιποδιάλυση. Επιπλέον, η ιατρός αναλαμβάνει καθαρισμό προσώπου και αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Στον τομέα της κλινικής δερματολογίας, έχει ειδικευθεί στην επεμβατική δερματολογία, όπως κρυοθεραπεία, διαθερμοπηξία, αφαίρεση σπίλων και επεμβατικό Laser CO2, καθώς και στις εφαρμογές Laser, όπως αποτρίχωση, αντιμετώπιση ευρυαγγειών προσώπου και σώματος, ανάπλαση και σύσφιξη προσώπου.

Επιπροσθέτως, αντιμετωπίζονται οι ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες, ραγάδες, κηλίδες και εφηλίδες, ενώ γίνεται και αφαίρεση τατουάζ.

Παράλληλα, η ιατρός εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στην εφαρμογή ιατρικού βελονισμού για την αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου, οσφυαλγίας, οσφυοϊσχιαλγίας, τενοντίτιδας, αρθρίτιδας, κεφαλαλγίας, ημικρανίας, μεθερπητικής νευραλγίας και πάρεσης προσωπικού νεύρου.

Ακόμη, οι ασθενείς που επισκέπτονται το δερματολογικό ιατρείο μπορούν να βρουν λύσεις, μέσω του ιατρικού βελονισμού, σε προβλήματα διάρροιας και δυσκοιλιότητας, ιλίγγου, ναυτίας, δυσμηνόρροιας, καθώς και υπογονιμότητας. Επίσης, αναλαμβάνει άτομα που χρειάζονται βοήθεια για τη διακοπή καπνίσματος, το αδυνάτισμα, καθώς και για την αντιμετώπιση του άγχους και της αϋπνίας.

Τέλος, η ιατρός έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή μόνιμου μακιγιάζ (Cosmetic Micropigmentation) σε φρύδια, γραμμή βλεφάρου (eyeliner) και σε περίγραμμα & πλήρη σκίαση φρυδιών.

Στο υπερσύγχρονο δερματολογικό κέντρο που διαθέτει, το οποίο βρίσκεται πλησίον του σταθμού του μετρό Μέγαρο Μουσικής, όλες οι θεραπείες γίνονται από την ίδια την ιατρό.