ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α. & Δ. Ο.Ε. - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Γεώργιου Λεβέντη 33 Μπουρνάζι, 12132 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105723111

Γεωγραφικό πλάτος: 23.71188950267572

Γεωγραφικό μήκος: 38.00956592733369

ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α. & Δ. Ο.Ε. - Περιστέρι

Περιγραφή - ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α. & Δ. Ο.Ε. - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Αν ψάχνετε για επαγγελματικά ψυγεία και ό,τι αφορά το χώρο μαζικής εστίασης, η Βαρανάκης Α & Δ ΟΕ, στο Περιστέρι, δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης (εξοπλισμό ξενοδοχείων, εξοπλισμό εστιατορίων, επαγγελματικά ψυγεία, μηχανήματα ζαχαροπλαστικής, μηχανήματα αρτοποιίας και μπισκοτοποιίας) από το 1975, όντας ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΕΕΜΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης).

Παρέχουμε ψυγεία στατικής ψύξης ψαριών - λαχανικών, ψυγεία βαθιά και ψυγεία αναψυκτικών.

Διαθέτουμε βιτρίνες για GN, ψυγεία - θαλάμους, μονά ή διπλά, τροχήλατους θαλάμους, ψυχόμενους ή θερμαινόμενους.

Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε ψυγεία πίτσας με ανεξάρτητη ψύξη, σύνθετα ή απλά και παντός τύπου ψυγεία.

Τα πρώτα μας χρόνια ξεκινήσαμε στον τομέα της κατασκευής, ένας τομέας που αποτελεί έως και σήμερα το σημαντικότερο κομμάτι των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας. Κατά την εξέλιξή της, επεκτάθηκε δυναμικά στο χώρο των εισαγωγών, επιτυγχάνοντας σημαντικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, τους οποίους μέχρι και σήμερα αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Βασικός στόχος της εταιρείας μας, από την ίδρυσή της, ήταν και παραμένει η δημιουργία & η εδραίωση Μακροχρόνιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες και συνεργάτες της.

Συνυπολογίζοντας την ανωτέρω φιλοσοφία, αλλά και τις καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας, η Α. & Δ. ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ ΟΕ επισημαίνει: Επειδή η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, πρέπει να επενδύσουμε στην ποιότητα και στην αξιοπιστία των προϊόντων, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Η εταιρεία στεγάζει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της: το show room, τα γραφεία, το τμήμα μελέτης & σχεδιασμού, τη μονάδα παραγωγής, το τμήμα service ανταλλακτικών & τις αποθήκες της.