ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΕ - Γλυφάδα
Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημάρχου Μεταξά Άγγελου 33 Ευρυάλη Εμπορικό Κέντρο Florida (Γραφείο Β8), 16674 Γλυφάδα Αττικής

Τηλέφωνο: +302108981633

Γεωγραφικό πλάτος: 23.753415911977925

Γεωγραφικό μήκος: 37.86150571280507

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΕ - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΕ - Γλυφάδα Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Το λογιστικό γραφείο ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΠΕ λειτουργεί από το 1997 και τώρα έχει νομική μορφή εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, με την επωνυμία “Φοροτεχνική Υποστήριξη Γλυφάδας ΕΠΕ”.

Τα στελέχη της Φοροτεχνικής Υποστήριξης έχουν μεγάλη εμπειρία σε λογιστικά και φορολογικά θέματα και τη σχετική υποστήριξη εταιρειών ΑΕ, ΕΠΕ και ΙΚΕ.

Σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη με ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που εκτείνονται από απλές λογιστικές υπηρεσίες μέχρι τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών υπηρεσιών της εταιρείας σας.

Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες, που παρέχουμε, είναι: καταχώριση λογιστικών βιβλίων, εποπτεία λογιστηρίου, φορολογική υποστήριξη, υπηρεσίες ΦΠΑ και μισθοδοσία, ενώ επίσης αναλαμβάνουμε την κατάρτιση ισολογισμού, την υποστήριξη ελέγχων σε φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, την ίδρυση εταιρειών.

Τα ιδιόκτητα γραφεία μας βρίσκονται στο πολυτελές εμπορικό κέντρο Florida, στην καρδιά της Γλυφάδας, εξυπηρετούμε, ωστόσο, πελάτες από όλη την Αθήνα, κάθε μεγέθους και με ευρύ φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων.