ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ - Νέα Σμύρνη
Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Διεύθυνση: Στρατηγού Νικόλαου Πλαστήρα 18 Άλσος, 17121 Νέα Σμύρνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109315648

Γεωγραφικό πλάτος: 23.713408498386958

Γεωγραφικό μήκος: 37.95291482017855

ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ - Νέα Σμύρνη

Περιγραφή - ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ - Νέα Σμύρνη Άλλο - Νέα Σμύρνη Νέα Σμύρνη - Αττικής

Η Ηλιάδου Ελισάβετ είναι Γιατρός Παθολόγος - Διαβητολόγος και το ιατρείο της βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Padova Ιταλίας, όπου εκπαιδεύτηκε στο τμήμα μεταβολικών νοσημάτων και διαβήτη της Πανεπιστημιακής Κλινικής, με ιδιαίτερο κλινικό και ερευνητικό έργο στο διαβήτη και στην παχυσαρκία.

Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στα Νοσοκομεία 'Ευαγγελισμός' και 'Πολυκλινική Αθηνών'. Εξειδικεύτηκε στη διαβητολογία στην Ενδοκρινολογική Κλινική και στο Διαβητολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου 'Μεταξά' Πειραιά.

Εργάστηκε σαν επιμελήτρια για 4 έτη στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου 'Metropolitan' Ν. Φαλήρου.

Είναι επιστημονική υπεύθυνη του τμήματος διαβήτη - παχυσαρκίας - μεταβολισμού της Βιοκλινικής Αθηνών και συνεργάτιδα των Νοσοκομείων Metropolitan και Mediterraneo, ενώ διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη.

Είναι μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Εταιρείας Παχυσαρκίας, της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και Λιπιδιολογίας.

Αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις, όπως υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, ηπατοπάθειες, οστεοπόρωση κ.λπ., καθώς επίσης και οξέα περιστατικά με δυνατότητα νοσηλείας και παρακολούθησης του ασθενούς σε ιδιωτικές κλινικές.

Αναλαμβάνει την παρακολούθηση και αντιμετώπιση διαβητικών ασθενών, τη μέτρηση βασικού μεταβολισμού (BMR) και την πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Παρέχει προγράμματα απώλειας βάρους - διατροφικής αγωγής - αλλαγής διατροφικής συμπεριφοράς και ασχολείται με την πρόληψη του διαβήτη και των επιπλοκών του, καθώς και με τον προδιαβήτη και το μεταβολικό σύνδρομο.

Ειδικεύεται στην πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων, στην εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου και έχει κάνει σεμινάρια εκπαίδευσης και υποστήριξης διαβητικών ασθενών.

Παρέχει ιατρικές επισκέψεις κατ' οίκον.