ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΡΑ - Γαλάτσι
Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 27 Κρητικά, 11146 Γαλάτσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302102920096

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75284225476605

Γεωγραφικό μήκος: 38.0160041466735

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΡΑ - Γαλάτσι

Περιγραφή - ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΡΑ - Γαλάτσι Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Η εταιρεία ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΡΑ, στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωτρήσεων.

Το 1992 εισήγαγε από τις Η.Π.Α. το πρώτο σύγχρονο περιστροφικό υδρογεωτρύπανο για μεγάλα βάθη, μάρκας INGERSOLL RAND. Έκτοτε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατατάχθηκε στην πρώτη θέση στο χώρο της, χάρη στην άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η Γεώτρηση για οποιοδήποτε σκοπό και ό,τι την αφορά.

Ειδικεύεται στις γεωτρήσεις νερού και γεωθερμίας & αναλαμβάνει: την εκπόνηση μελέτης, την έκδοση της απαιτούμενης άδειας, την κατασκευή της γεώτρησης και την προμήθεια - τοποθέτηση των υλικών (σωλήνες, χαλίκι κ.τ.λ.).

Επίσης, ασχολείται με την προμήθεια και τοποθέτηση του αντλητικού συγκροτήματος (αντλία, σωλήνες, καλώδια, πίνακας, πιεστικό δοχείο κ.τ.λ.), την ανανέωση της άδειας - νομιμοποίηση υφισταμένων γεωτρήσεων, τη συντήρηση του αντλητικού συγκροτήματος και τον καθαρισμό ή εκβάθυνση της γεώτρησης.

Εξειδικεύεται σε: γεωτρήσεις σε δυσπρόσιτους χώρους, γεωτρήσεις εμφιάλωσης νερού, μικροπασσάλους και αποστραγγιστικές γεωτρήσεις.

Επίσης, παρέχει υπηρεσίες, όπως διατρήσεις για την τοποθέτηση εμβόλων ασανσέρ, γεωτρήσεις για την παρακολούθηση της μόλυνσης του υπεδάφους, διατρήσεις για γείωση και καθοδική προστασία και διατρήσεις για την πάκτωση των πάνελ σε φωτοβολταϊκά πάρκα.

Η ανάληψη οποιασδήποτε από τις ανωτέρω εργασίες γίνεται με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό για τον πελάτη και στη σωστή τιμή.