ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΗΣΗ Ε.Π.Ε. - ΛΑΪΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Θέτιδος 4 & Μιχαλακόπουλου Ανδρέα Ιλίσια, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107238880

Γεωγραφικό πλάτος: 23.752136387392117

Γεωγραφικό μήκος: 37.975255603548256

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΗΣΗ Ε.Π.Ε. - ΛΑΪΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΗΣΗ Ε.Π.Ε. - ΛΑΪΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το εργαστήριο μοριακής κυτταρολογίας ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΕ - ΛΑΪΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, στην Αθήνα, είναι ένα διαγνωστικό κέντρο με αρχή του την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στην αιχμή της επιστήμης και τεχνολογίας, με σεβασμό και αγάπη προς τον άνθρωπο.

Το εργαστήριό μας είναι ένα από τα αρτιότερα εξοπλισμένα εργαστήρια κυτταρολογίας, με σύγχρονο εξοπλισμό, όπου διενεργείται μεγάλος αριθμός εξετάσεων, όπως Τεστ Παπανικολάου, Thin Prep (άμεση απάντηση), κυτταρολογικές εξετάσεις ούρων, πτυέλων, εκκρίσεων (βρογχικών, μαστού κ.ά.).

Επίσης, γίνονται παρακεντήσεις οργάνων με λεπτή βελόνα, ανίχνευση και τυποποίηση των στελεχών του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (H.P.V.), μοριακές εξετάσεις, οι οποίες ανιχνεύουν μικρόβια, χλαμύδια, ουρεόπλασμα, μυκόπλασμα, αλλά και έλεγχος υπογονιμότητας. Τέλος, πάντα πρωτοπόροι, έχουμε, πλέον, τη δυνατότητα εκτέλεσης της νέας εξέτασης Aptima mRNA HPV Test.

Υιοθετούμε, διαρκώς, νέες τεχνικές και μεθόδους, που υποστηρίζουν τη διαγνωστική ακρίβεια των κυτταρολογικών εξετάσεων, διευκολύνοντας έτσι τον ασθενή, αλλά και τον θεράποντα ιατρό, στην επιλογή της προσφορότερης θεραπευτικής αντιμετώπισης. Τα προς εξέταση υλικά συνίστανται, κυρίως, σε επιχρίσματα αποφολιδωτικής κυτταρολογίας και σε αναρροφητικές βιοψίες διά λεπτής βελόνης (F.N.A.).

Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας, η αξιοπιστία, η συνέπεια και, πάνω από όλα, η αμεσότητα είναι ο λόγος που τα εργαστήριά μας εξακολουθούν να λειτουργούν με την ίδια ακμή και με μεγαλύτερη δύναμη απ' ό,τι ξεκίνησαν.