ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Δρ - Άγιος Δημήτριος
Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 85 & Κυμοθόης 69, 17236 Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τηλέφωνο: +302114085381

Γεωγραφικό πλάτος: 23.739721237986828

Γεωγραφικό μήκος: 37.947487106999425

ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Δρ - Άγιος Δημήτριος

Περιγραφή - ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Δρ - Άγιος Δημήτριος Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Ο Βλασταράκος Πέτρος Δρ, χειρουργός ΩΡΛ - ωτορινολαρυγγολόγος, αριστούχος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάζεται ως επιμελητής στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ και διατηρεί ιατρείο στον Άγιο Δημήτριο. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας ΩΡΛ - Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικής Ωτορινολαρυγγολογικής Εταιρείας, έχει λάβει τιμητική επιστολή αναγνώρισης των υπηρεσιών του από την Ελληνική Αεροπορία (2003) και 12 βραβεία/αριστεία προόδου από τον υπουργό Παιδείας κατά τα χρόνια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής του (1987 - 1992).

Υπήρξε επί τετραετία μόνιμος επιμελητής στα νοσοκομεία Lister, Queen Elizabeth II και Hertford County της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου, από όπου επέστρεψε τον Ιούνιο του 2012 στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και επαγγελματική δραστηριοποίηση.

Το ιατρείο που διατηρεί ο χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) Πέτρος Β. Βλασταράκος βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο (Μετρό Δάφνης). Ο ιατρός είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΥΥ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων και παρακλινικών/απεικονιστικών εξετάσεων.

Ο χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) Πέτρος Βλασταράκος διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, με διαγνωστικά μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Οι υπηρεσίες του ιατρείου παρέχονται σε κλίμα φιλικότητας και επιστημονικότητας.

Εάν έχετε πρόβλημα βαρηκοΐας, ιλίγγου, εμβοών, δυσχέρειας ρινικής αναπνοής, βράγχους φωνής, δυσφαγίας, υποτροπιάζουσας αμυγδαλίτιδας ή εάν το παιδί σας εμφανίζει ροχαλητό, άπνοιες, υποτροπιάζουσα αμυγδαλίτιδα, πιθανή βαρηκοΐα, μη διστάζετε. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας, για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στο ιατρείο.