ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ - Καλλιθέα
Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Διεύθυνση: Σαπφούς 105 Άγιος Νικόλαος - Δαβάκη, 17676 Καλλιθέα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109575252

Γεωγραφικό πλάτος: 23.70007670488846

Γεωγραφικό μήκος: 37.95642365994574

ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ - Καλλιθέα

Περιγραφή - ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ - Καλλιθέα Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Η ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ, ιατρός ΩΡΛ - Ωτορινολαρυγγολόγος με έδρα την Καλλιθέα Αττικής, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνεργάτιδα του νοσοκομείου Υγεία, ενώ ειδικεύεται στη ρομποτική χειρουργική, καθώς και στη χειρουργική με LASER.

Στο χώρο της ΩΡΛ, τα τελευταία χρόνια, έχουν συντελεστεί μεγάλες εξελίξεις στη διαγνωστική αντιμετώπιση σημαντικών παθήσεων της περιοχής κεφαλής και τραχήλου. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα από τη γιατρό, για να αντιμετωπίσει τις πραγματικές αιτίες κάποιων προβλημάτων, αλλά και για να αποφευχθούν άσκοπες θεραπείες, είτε φαρμακευτικές, είτε χειρουργικές.

Η ιατρός ΩΡΛ Παταρίδου Ανατολή πιστεύει ότι, στα χρόνια που ζούμε, αξίζει να δώσουμε έμφαση στις ζεστές ανθρώπινες διαπροσωπικές σχέσεις, που δίνουν περιεχόμενο και ποιότητα στην καθημερινή μας ζωή. Αυτό το στοιχείο είναι ακόμη πιο σημαντικό, όταν αφορά θέματα υγείας. Η ελευθερία πληροφόρησης από το Internet εμπεριέχει τον κίνδυνο να οδηγηθεί ο ασθενής σε πληροφορίες ή απόψεις μη επιστημονικές και αναξιόπιστες. Πολύ πιο έγκυρη και ανθρώπινη είναι η επικοινωνία γιατρού και ασθενούς.