ΤΣΟΥΜΑΚΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ Α.Ε. - Νέα Καρβάλη
Άλλο - Νέα Καρβάλη Νέα Καρβάλη - Καβάλας

Διεύθυνση: 8ο χλμ. Καβάλας - Ξάνθης, 64006 Νέα Καρβάλη Καβάλας

Τηλέφωνο: +302510316793

Γεωγραφικό πλάτος: 24.515299943064477

Γεωγραφικό μήκος: 40.961981927947456

ΤΣΟΥΜΑΚΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ Α.Ε. - Νέα Καρβάλη

Περιγραφή - ΤΣΟΥΜΑΚΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ Α.Ε. - Νέα Καρβάλη Άλλο - Νέα Καρβάλη Νέα Καρβάλη - Καβάλας

Η εταιρεία ΤΣΟΥΜΑΚΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΑΕ είναι ένα Μηχανουργείο, που εδρεύει στη Νέα Καρβάλη.

Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο των μηχανουργικών κατεργασιών και των χυτηρίων, έχοντας ταυτίσει το όνομά της με την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αν και ξεκίνησε τη λειτουργία της ως μηχανουργείο, γρήγορα διεύρυνε το φάσμα των υπηρεσιών της στον κατασκευαστικό και επισκευαστικό τομέα, με εξειδίκευση στη συντήρηση βιομηχανικών μονάδων, στην εξόρυξη υδρογονανθράκων, στη ναυτιλία και στις Α.Π.Ε.

Το μηχανουργείο της ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ Α.Ε. είναι ένα κορυφαίος πάροχος πιστοποιημένων επισκευών, κατασκευών και αναβαθμίσεων για όλους τους τύπους βιομηχανικού εξοπλισμού. Η εταιρεία διαθέτει μια πλειάδα συμβατικών, καθώς και εξειδικευμένων εργαλειομηχανών, διαφόρων χαρακτηριστικών. Για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων, υπάρχει όλος ο απαραίτητος βοηθητικός εξοπλισμός, καθώς και τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα.

Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει ένα χυτήριο με δυνατότητα παραγωγής χυτών βάρους 0,5 kg έως 2.500 kg από χυτοσίδηρο, κράματα χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα.

Το χυτήριο έχει την ικανότητα να κατασκευάζει χυτά προϊόντα με υψηλές αντοχές, που χρησιμοποιούνται στους τομείς της εξόρυξης των πετρελαίων, των κατασκευών και σε κάθε κλάδο που ασχολείται με την τριβή και τη διάβρωση.

Η εταιρεία, για να διασφαλίσει την παραγωγική της δυνατότητα, έχει επενδύσει σε σύγχρονο παραγωγικό εξοπλισμό, κατάλληλο να ανταποκριθεί και ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά στις απαιτήσεις των πελατών της.