ΔΕΔΕΣ Γ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Γλυφάδα
Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Διεύθυνση: Δημήτριου Γούναρη 227 & Ηφαίστου Άνω Γλυφάδα, 16674 Γλυφάδα Αττικής

Τηλέφωνο: +302130457850

Γεωγραφικό πλάτος: 23.76758614563348

Γεωγραφικό μήκος: 37.867104595987065

ΔΕΔΕΣ Γ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΔΕΔΕΣ Γ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Γλυφάδα Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Αγαπητέ Φορολογούμενε,

στο Λογιστικό Γραφείο ΔΕΔΕΣ Γ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, στη Γλυφάδα, φιλοσοφία μας ειναι η σωστή κάλυψη των αναγκών σας, ειτε είστε φυσικό είτε νομικό πρόσωπο και η αντιμετώπιση, σε πρώτη φάση, όλων των θεμάτων και σχέσεων με Ασφαλιστικούς Φορείς, Δημόσιο ή άλλες υπηρεσίες.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ισχυρούς προσωπικούς και μόνιμους δεσμούς με εσας τους πελάτες μας, με διαρκή ενημέρωσή σας, για έγκαιρη αντιμετώπιση όλων των θεμάτων με υπεύθυνες λύσεις, αλλά και την παροχή συμβουλών.

Στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ιδιαίτερα σε ένα φορολογικό περιβάλλον με συχνές μεταβολές, ακόμα, και η παραμικρή λεπτομέρεια σε θέματα τεκμηρίων & δαπανών μπορεί να στοιχίσει σε επιπλέον φόρους ή ποινές. Κατα συνέπεια, σε δεύτερη φάση, ο Φορολογικός Προγραμματισμός πρέπει να γίνεται έγκαιρα πριν το τέλος του οικονομικού έτους, καθ' όλη τη διάρκειά του και όχι την τελευταία στιγμή, αποσπασματικά, με αμφίβολα αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε ότι οι έλεγχοι και οι υποχρεώσεις σας δεν τελειώνουν με την υποβολή της δήλωσης και το εκκαθαριστικό, αλλά μπορούν να πάνε αρκετά χρόνια πίσω.

Μπορούμε να δούμε οτιδήποτε σας απασχολεί στο χώρο σας, στο γραφείο ή την οικία σας (έλλειψη χρόνου, ατομα με δυσκολίες, απόσταση). Θα σας επισκεφθεί το κατάλληλο στέλεχος, το οποίο και θα αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες εργασίες.

Είμαστε εδώ να σας συμβουλεύσουμε και να χειριστούμε, με ασφάλεια, πως να οργανώσετε το φορολογικό σας προφίλ, ώστε, εκτός από τη μείωση του φορολογικού κόστους, να μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε έλεγχο, ιδιαίτερα, τώρα με τις μεθόδους συσχέτισης (έμμεσοι τεχνικοί έλεγχοι).

Εμείς διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.