ΕΒΑΝΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΜΠΕΤΤΥ - Βούλα
Άλλο - Βούλα Βούλα - Αττικής

Διεύθυνση: Μπιζανίου 50 Πανόραμα, 16673 Βούλα Αττικής

Τηλέφωνο: +302108950721

Γεωγραφικό πλάτος: 23.77861948529079

Γεωγραφικό μήκος: 37.85019032277138

ΕΒΑΝΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΜΠΕΤΤΥ - Βούλα

Περιγραφή - ΕΒΑΝΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΜΠΕΤΤΥ - Βούλα Άλλο - Βούλα Βούλα - Αττικής

Η κυρία ΕΒΑΝΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΜΠΕΤΤΥ είναι ψυχολόγος, με έδρα στη Βούλα. Διαθέτει εμπειρία, άνω των 20 ετών, σε θέματα που αφορούν προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων - επικοινωνίας, ενδοοικογενειακά προβλήματα, αλλά και προβλήματα ζεύγους.

Επίσης, αναλαμβάνει τη συμβουλευτική γονέων και οικογενειών με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, φοβίες, άγχος και θέματα συμπεριφοράς.

Παρέχει συμβουλευτική ενηλίκων και εφήβων με προβλήματα θλίψης - κατάθλιψης, άγχους, αλλά και με κρίσεις πανικού και φοβίες, όπως επίσης και με διατροφικές διαταραχές και ψυχοσωματικά προβλήματα.

Τέλος, παρέχει συμβουλευτική σε θέματα απώλειας, όπως πένθος, διαζύγιο και άλλες τραυματικές αλλαγές.

Εφ' όσον η πρόσβαση στο γραφείο κρίνεται δύσκολη, παρέχεται συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, μέσω τηλεφώνου ή Skype.

Είναι πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια από το EMDR Institute στην αντιμετώπιση ψυχικού τραύματος και μετατραυματικού στρες με τη μέθοδο Eye Movement Desensitization and Reprocessing (E.M.D.R.).

Εκπαιδεύτηκε από τον Udi Oren, Ph.D ψυχολόγο, Senior E.M.D.R. Institute Trainer.

Είναι, παράλληλα, εξειδικευμένη στη θεραπεία ζεύγους και οικογένειας και της έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Κλινικού Μέλους του Αμερικανικού Συλλόγου για τη Θεραπεία Γάμου & Οικογένειας (Clinical Member of the American Association for Marriage and Family Therapy - AAMFT).