ΜΙΝΩΣ Ε.Π.Ε. - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 22 Κολοκυνθού, 10442 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302105134900

Γεωγραφικό πλάτος: 23.6959700763123

Γεωγραφικό μήκος: 37.9971872999601

ΜΙΝΩΣ Ε.Π.Ε. - Αθήνα

Περιγραφή - ΜΙΝΩΣ Ε.Π.Ε. - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η ΜΙΝΩΣ ΕΠΕ είναι μια σύγχρονη εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων και εξαρτημάτων ανελκυστήρων, εξοπλισμένη με ειδικά μηχανήματα, κατάλληλα για την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων και έχει την έδρα της στην Αθήνα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και εμπορίας μηχανημάτων και εξαρτημάτων ανελκυστήρων, από το 1972.

Αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η παραγωγή και διάθεση ποιοτικών προϊόντων, αλλά και ολοκληρωμένων λύσεων που αφορούν σε:μηχανικούς, υδραυλικούς και τύπου MRL ανελκυστήρες, αναβατόρια βαρέος τύπου και μικρών φορτίων, μεταλλικά φρεάτια, αλλά και μηχανικά συστήματα parking.

Επίσης, αντικείμενό μας είναι τα εξαρτήματα εκσυγχρονισμού ανελκυστήρων και οι ειδικές κατασκευές (διαγώνιοι ανελκυστήρες, τελεφερίκ κ.τ.λ.).

Παράλληλα, φροντίζουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού κύρους με άμεση τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη που αφορούν σε: μελέτη, σχεδίαση εγκατάστασης, επισκευές ηλεκτρομειωτήρων και υδραυλικών κινητήρων και επισκευή εξαρτημάτων.

Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία και τεχνογνωσία, έτοιμους να σας προτείνουν τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε έργο.

Η εταιρεία μας είναι κατάλληλα οργανωμένη, ώστε να τηρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας, και ακολουθεί το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008.

Με την εμπειρία 45 και πλέον χρόνων στην κατασκευή εξαρτημάτων ανελκυστήρων, η ΜΙΝΩΣ Ε.Π.Ε. αποτελεί την πιο εγγυημένη επιλογή στην ελληνική αγορά.