ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Νέα Ερυθραία
Άλλο - Νέα Ερυθραία Νέα Ερυθραία - Αττικής

Διεύθυνση: Τατοΐου 161 Μορτερό, 14671 Νέα Ερυθραία Αττικής

Τηλέφωνο: +302106200994

Γεωγραφικό πλάτος: 23.810027888475688

Γεωγραφικό μήκος: 38.096756575848666

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Νέα Ερυθραία

Περιγραφή - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Νέα Ερυθραία Άλλο - Νέα Ερυθραία Νέα Ερυθραία - Αττικής

Η επιχείρηση ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, στη Νέα Ερυθραία, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 1945, από τον Παύλο Δήμαρχο, αναλαμβάνοντας την κοπή και το κλάδεμα δέντρων, ενώ, έπειτα, ασχολήθηκε με το εμπόριο προϊόντων, όπως τα καυσόξυλα και τα ξυλοκάρβουνα. Με το πέρασμα των χρόνων και αποκτώντας τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη όλων των πελατών της, κατάφερε, το 1985, να μετεγκατασταθεί στη Νέα Ερυθραία. Αυτό ήταν αποτέλεσμα της ολοένα και αυξανόμενης ζήτησης και περισσότερης ποικιλίας προϊόντων.

Στόχος της επιχείρησής μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς και να τον κατευθύνουμε στη σωστή επιλογή ενός προϊόντος.

Σας παραδίδουμε τα καλύτερα καυσόξυλα της αγοράς, και όχι μόνο στην Αθήνα. Με τιμιότητα στα ζυγίσματα και στην ποιότητα των ξύλων που πουλάμε, αλλά και όλων των προϊόντων μας, και με την τακτικότητά μας στις παραδόσεις, έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια τους πελάτες μας να καταλάβουν ότι ο Δήμαρχος είναι η απάντηση στα ξύλα και στη ζέστη του σπιτιού τους.

Τα προϊόντα μας, που αφορούν τις καύσιμες ύλες, είναι πολλά και άριστης ποιότητας. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε ότι διαθέτουμε καυσόξυλα όλων των ειδών, όπως ξύλα από δρυ, ελιά, οξιά και πεύκο. Επίσης, παρέχουμε στους πελάτες μας μπρικέτες κάρβουνου και ξύλου, προσανάμματα, δαδί κ.λπ.

Ακόμη, η εταιρεία μας, εκτός από τις καύσιμες ύλες, διαθέτει και μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως είδη θέρμανσης, ψησταριές, barbeque, αξεσουάρ τζακιού. Επισκεφθείτε το site μας, για να ενημερωθείτε εκτενέστερα.

Τέλος, παρέχουμε και υπηρεσίες, όπως κοπή και κλάδεμα δένδρων, καθαρισμούς τζακιών και καμινάδων, επισκευές τζακιών και πολλές άλλες.