ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΟΥ & ΜΑΘΗΣΗΣ - Αχαρνές
Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Φιλαδελφείας 26 Άγιος Βλάσιος, 13674 Αχαρνές Αττικής

Τηλέφωνο: +302102405684

Γεωγραφικό πλάτος: 23.73728285053069

Γεωγραφικό μήκος: 38.07911380663677

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΟΥ & ΜΑΘΗΣΗΣ - Αχαρνές

Περιγραφή - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΟΥ & ΜΑΘΗΣΗΣ - Αχαρνές Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Το ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΟΥ & ΜΑΘΗΣΗΣ, στις Αχαρνές, είναι ένα σύγχρονο κέντρο ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης, που απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες και απαρτίζεται από λογοθεραπευτές - λογοπεδικούς, από ειδικούς επιστήμονες με μετεκπαίδευση και πολύχρονη πείρα.

Συγκεκριμένα, είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από ψυχολόγους, σχολικό ψυχολόγο, λογοπεδικούς, ειδικούς παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, παιδοψυχίατρο, ψυχολόγο - σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού.

Παρέχεται διάγνωση και θεραπεία σε παιδιά και εφήβους που παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες - δυσλεξία, δυσκολίες λόγου και ομιλίας, αναπτυξιακές διαταραχές, νοητική υστέρηση, συναισθηματικές διαταραχές και προβλήματα συμπεριφοράς.

Επίσης, πραγματοποιείται ατομική - ομαδική συμβουλευτική εφήβων και ο χώρος μας διαθέτει ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης.

Τα θεραπευτικά μας προγράμματα είναι εξατομικευμένα και οι συνεδρίες είναι ατομικές, διάρκειας 45 λεπτών. Παρέχεται συνεχής ενημέρωση στους γονείς και υπάρχει συνεργασία με εκπαιδευτικούς και γιατρούς. Λειτουργεί συμβουλευτική γονέων, καθώς και ομάδα εκπαίδευσης γονέων. Πραγματοποιούνται, επιπλέον, ενημερωτικές ομιλίες - σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς και διαγνωστικές εκτιμήσεις παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας και στο χώρο του σχολείου. Τέλος, λειτουργεί και πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού στο σχολικό πλαίσιο.

Δεκτά γίνονται όλα τα ταμεία.