ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - Καλαμάκι (ή Άλιμος)
Άλλο - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Καλαμάκι (ή Άλιμος) - Αττικής

Διεύθυνση: Ρίτσου Γιάννη 17 & Λειβαδίτη Τάσου Ακτή Αλίμου - Λουτρά, 17455 Καλαμάκι (ή Άλιμος) Αττικής

Τηλέφωνο: +302109846933

Γεωγραφικό πλάτος: 23.721082893028676

Γεωγραφικό μήκος: 37.90704839897892

ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - Καλαμάκι (ή Άλιμος)

Περιγραφή - ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Άλλο - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Καλαμάκι (ή Άλιμος) - Αττικής

Στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Καλαμάκι (Άλιμος), βρίσκεται το συνεργείο αυτοκινήτων - εξειδικευμένος επισκευαστής της Nissan - Renault ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, η συνέπειά μας και ο σεβασμός σε κάθε πελάτη εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα εργασίας, σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Λειτουργούμε από το 1986 και είμαστε μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Nissan - Renault. Προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για τις οποίες εγγυάται το ανθρώπινο δυναμικό μας, που απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς, πιστοποιημένους από τη Nissan - Renault.

Επιλέξτε τη Nissan, Renault Σπ. Χατζηνικήτας και επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας:

Service - Ηλεκτρολογείο

Φανοποιείο - Βαφείο

Παράλληλα, η εταιρεία μας έχει ειδικό τμήμα εμπορίας αυτοκινήτου, ανταλλακτικών και γραμμή ΚΤΕΟ.

Για τους επισκέπτες που παραμένουν στο χώρο μας, περιμένοντας να παραλάβουν το όχημά τους, διαθέτουμε δίκτυο Wi-Fi.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας προσφέρει ποιοτική, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, αναλαμβάνοντας το service του οχήματός σας.

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές της Nissan - Renault. Το συνεργείο μας είναι άριστα εξοπλισμένο, ενώ διαθέτουμε και πίνακα ελέγχου service. Επιπλέον, πραγματοποιούμε καθαρισμό - απολύμανση κυκλώματος εξαερισμού και air condition.

Σε περίπτωση που η επισκευή διαρκέσει περισσότερο των 2 ημερών, σας παρέχουμε δωρεάν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών για τις μετακινήσεις σας!

Στην Σπ. Χατζηνικήτας πραγματοποιούμε το Nissan All Clear Service, τον πληρέστερο έλεγχο 25 σημείων για το αυτοκίνητό σας.