ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Πλαστήρα Νικόλαου 63 Χαριλάου, 54454 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310319540

Γεωγραφικό πλάτος: 22.978417694025936

Γεωγραφικό μήκος: 40.6023741272989

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Ο παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ιδρύθηκε το 1990 από την παιδαγωγό Χατζηγιάννη Αναστασία και τον Τερλίκα Γιώργο και βρίσκεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, όπου οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν φροντίδα, αγάπη και μάθηση, μέσα από το παιχνίδι, από τους καταρτισμένους παιδαγωγούς των παιδικών σταθμών.

Οι εξειδικευμένοι παιδαγωγοί εφαρμόζουν στην πράξη πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Προσφέρουμε στο παιδί τη δυνατότητα να αναπτύξει την προσωπικότητα και τα ταλέντα του με τον πιο δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, μέσα από επιστημονικά μελετημένο πρόγραμμα.

Γιατί στον παιδικό μας σταθμό πιστεύουμε πως ο ρόλος της νηπιαγωγού δεν είναι κεντρικός, αλλά συμβουλευτικός και, μόνο όπου απαιτείται, παρεμβατικός. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, κατορθώνουμε να συμβάλλουμε στην πολύπλευρη ανάπτυξη των δεξιοτήτων και της προσωπικότητας του παιδιού.

Στον παιδικό σταθμό Καραμελίτσα, στη Θεσσαλονίκη, η εμπειρία και οι γνώσεις μας, σε συνδυασμό με την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, γίνονται οδηγοί μας για να διευκολύνουμε το κάθε παιδί, να αξιοποιήσει το δυναμικό του χαρακτήρα και τα ταλέντα του, αλλά και να μπει στο πνεύμα της μάθησης μέσα από το παιχνίδι.