ΠΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Κορυδαλλός
Άλλο - Κορυδαλλός Κορυδαλλός - Αττικής

Διεύθυνση: Σερρών 37-39 Πλατεία Ελευθερίας, 18120 Κορυδαλλός Αττικής

Τηλέφωνο: +302130048585

Γεωγραφικό πλάτος: 23.65165417138009

Γεωγραφικό μήκος: 37.97792113760414

ΠΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Κορυδαλλός

Περιγραφή - ΠΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Κορυδαλλός Άλλο - Κορυδαλλός Κορυδαλλός - Αττικής

Ο χειρουργός Πέππας Χρήστος διατηρεί ιατρείο στην περιοχή του Κορυδαλλού και είναι εκπαιδευμένος στην Ελλάδα, στην Αυστραλία, στη Βραζιλία και στην Αγγλία.

Είναι καθηγητής - εκπαιδευτής χειρουργικής, ανατομίας και φυσιολογίας στα τμήματα νοσηλευτικής χειρουργείου, νοσηλευτικής τραυματολογίας, ειδικών ακτινοθεραπείας, των δημόσιων ΙΕΚ Κέρκυρας, Νίκαιας, Αιγάλεω και Κερατσινίου.

Είναι επίκουρος καθηγητής και μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου (Member of the Academic Board) του London ISDA School & Eurocollege (LISE), Λονδίνο, ΗΒ.

Είναι εξεταστής στις κρατικές εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης των ειδικοτήτων: Νοσηλευτικής χειρουργείου, Νοσηλευτικής τραυματολογίας, Διασώστης - Πλήρωμα ασθενοφόρου,Ειδικός ιατρικών συσκευών απεικονίσεων.

Είναι συγγραφέας δώδεκα (12) επιστημονικών βιβλίων, εκδοθέντων από ιατρικούς εκδοτικούς οίκους, και μέλος επιστημονικών ιατρικών εταιρειών. Για τις εξαίρετες υπηρεσίες του, έχει λάβει Εύφημο Μνεία από το Χειρουργικό Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά 'Άγιος Παντελεήμων'.

Είναι εξειδικευμένος στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, στη ρομποτική χειρουργική και τηλεχειρουργική απο την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευτεί στις τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής και της λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Διαθέτει, επίσης, γνώσεις διοικητικής και λειτουργικής ικανότητας (Management) υπηρεσιών υγείας της ΕΣΔΥ (Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας) και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Διοίκησης και Οικονομικής Διαχείρισης Μονάδων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Master of Business Administration (MBA) in Financial Management, Southeastern University, Washington DC, USA.

Στο ιδιωτικό ιατρείο του στον Κορυδαλλό και στο ιατρείο του στο κέντρο της Αθήνας, όπως επίσης και σε επιλεγμένες κλινικές, παρέχει υπηρεσίες γενικής χειρουργικής, ομοιοπαθητικής και χειρουργικές επεμβάσεις με ελάχιστες τομές.

Επίσης, εκτελεί χειρουργικές επεμβάσεις με Laser, ρομποτική χειρουργική για παθήσεις δέρματος και ειδικεύεται στις παθήσεις μαστών, παθήσεις πεπτικού, παθήσεις θυρεοειδούς κ.ά.

Δεκτές γίνονται ιδιωτικές ασφάλειες.