ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ - Δάφνη
Άλλο - Δάφνη Δάφνη - Αττικής

Διεύθυνση: Δερβενακίων 6 & Αβέρωφ, 17235 Δάφνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109703356

Γεωγραφικό πλάτος: 23.737090435247623

Γεωγραφικό μήκος: 37.951140499912725

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ - Δάφνη

Περιγραφή - ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ - Δάφνη Άλλο - Δάφνη Δάφνη - Αττικής

Σκοπός μας, με την ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ, ήταν η δημιουργία ενός πρότυπου διαγνωστικού κέντρου στη Δάφνη, το οποίο να καλύπτει συνολικά τις σύγχρονες ανάγκες τόσο του ανθρώπου που φροντίζει για τον προληπτικό του έλεγχο, όσο και του ασθενή.

Γι' αυτό το λόγο δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο, άρτια εξοπλισμένο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο, σε ένα φιλικό για τον επισκέπτη περιβάλλον, το οποίο και στελεχώσαμε με ιατρούς και λοιπούς επιστήμονες, ικανούς και έμπειρους στη νέα τεχνολογία.

Πιστεύουμε πως η σύγχρονη τεχνολογία και η επιστημονική κατάρτιση πρέπει να συνδυάζονται με την ανθρωπιά και την εξατομικευμένη προσέγγιση. Κάθε ασθενής είναι για εμάς ξεχωριστός.

Είμαστε υπερήφανοι που, τέσσερα χρόνια μετά, το κέντρο μας έχει γίνει συνώνυμο των ποιοτικών ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών. Η ανταπόκριση τόσο του κόσμου, όσο και των ιατρών που μας εμπιστεύονται μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή, με στόχο να βελτιωνόμαστε συνεχώς προς όφελος του ασθενή.

Στην Ιατρική Επίβλεψη θα βρείτε: βιοπαθολογικό εργαστήριο (αιματολογικό - βιοχημικό - ορμονολογικό - ανοσολογικό μικροβιολογικό - μοριακής βιολογίας), κυτταρολογικό (τεστ παπ) και ανδρολογικό (σπερμοδιαγραμμα). Διαθέτει τμήματα, όπως ακτινοδιαγνωστικό (υπέρηχοι, τρίπλεξ, ψηφιακές ακτινογραφίες, ψηφιακή μαστογραφία, μέτρηση οστικής πυκνότητας, τμήμα οδοντιατρικής απεικόνισης), ενώ μπορείτε να βρείτε και καρδιολογικό (τρίπλεξ, holter, τεστ κοπώσεως, ηλεκτροκαρδιογράφημα) και παιδιατρικό (όλα τα παραπάνω τμήματα).

Παράλληλα, παρέχουμε εξετάσεις κατ’ οίκον (αιμοληψίες, υπερήχους, triplex κ.τ.λ.), ενώ συνεργαζόμαστε με όλα τα ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ.