ΕΝ & ΝΟΥΣ - ΠΑΠΑΔΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Παπαδιαμαντόπουλου 61 Ιλίσια, 11527 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107774545

Γεωγραφικό πλάτος: 23.759600687715267

Γεωγραφικό μήκος: 37.980246198469196

ΕΝ & ΝΟΥΣ - ΠΑΠΑΔΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΕΝ & ΝΟΥΣ - ΠΑΠΑΔΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το κέντρο ειδικών θεραπειών 'ΕΝ & ΝΟΥΣ - ΠΑΠΑΔΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ' στην Αθήνα, στου Ζωγράφου, του οποίου επιστημονική διευθύντρια είναι η λογοθεραπεύτρια κ. Παπαδιά Αντωνία (πρώην διευθύντρια και συνιδιοκτήτρια του κέντρου 'Το ρόδι' στου Ζωγράφου, το οποίο έπαψε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2016), εξειδικεύεται στη λογοθεραπεία και στην εργοθεραπεία και, επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες ειδικής διαπαιδαγώγησης, ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής γονέων.

Το κέντρο μας στοχεύει στην έγκυρη αξιολόγηση και οργάνωση προγραμμάτων αποκατάστασης που αφορούν δυσκολίες, οι οποίες σχετίζονται με ποικίλες διαταραχές, όπως: δυσαρθρία (δυσκολίες στην άρθρωση), δυσπραξία (δυσκολίες στην κίνηση), τραυλισμός - ταχυλαλία και καθυστέρηση ομιλίας.

Επίσης, το κέντρο μας ασχολείται με διάσπαση προσοχής -υπερκινητικότητα, δυσλεξία - μαθησιακές δυσκολίες, γραφοκινητικές δυσκολίες (δυσγραφία), δυσκολίες στη συμπεριφορά και στην οριοθέτηση.

Ακόμα, αντιμετωπίζουμε περιστατικά με αυτισμό, νοητική καθυστέρηση και αισθητηριακές διαταραχές, άγχος - στρες ή και σχολική άρνηση.

Στο κέντρο 'Εν & Νους', επίσης, λειτουργούν ομάδες παιδιών με δυσκολίες στην επικοινωνία, στη συμπεριφορά και στην κοινωνικοποίηση, καθώς και σχολή γονέων, υπό την οργάνωση και επίβλεψη του ψυχολόγου μας κυρίου Νίκου Κατσαντώνη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει πείρα, επαγγελματισμό και, πάνω από όλα, ευελιξία, καθώς παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε παιδιού, εφήβου ή γονέα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, σε έναν άνετο και σύγχρονο χώρο.

Συνεργάζεται με ασφαλιστικά ταμεία.