ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Βασιλέως Αλεξάνδρου 14-20 Πλησίον στάση Μετρό Άγιος Αντώνιος, 12134 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105754648

Γεωγραφικό πλάτος: 23.69797825786913

Γεωγραφικό μήκος: 38.007404000552484

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Ο χειρουργός ΩΡΛ - Ωτορινολαρυγγολόγος Γιαννακόπουλος Πολύβιος διατηρεί ένα σύγχρονο ιατρείο στο Περιστέρι, κοντά στη στάση μετρό του Αγίου Αντωνίου.

Στο ιατρείο πραγματοποιούνται ακοόγραμμα, τυμπανόγραμμα, παιχνιδοακοομετρία (για τα παιδιά) για τον έλεγχο της βαρηκοΐας και των εμβοών, καθώς και ωτομικροσκόπηση, με χρήση μικροσκοπίου, για τη διάγνωση της χρόνιας ωτίτιδας, τον καθαρισμό βύσματος (κερί) και μυκήτων, καθώς και για ενδοτυμπανικές εγχύσεις (αιφνίδια βαρηκοΐα, ν. Meniere).

Επίσης, στο ιατρείο διενεργούνται ενδοσκοπήσεις ρινός, με άκαμπτο ή εύκαμπτο ενδοσκόπιο, για τον έλεγχο ρινικών πολυπόδων, ρινορραγιών, την παρουσία αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια στα παιδιά), και έλεγχος για ροχαλητό, καθώς και ενδοσκοπήσεις λάρυγγα, με άκαμπτο ή εύκαμπτο λαρυγγοσκόπιο, για τον έλεγχο του βράγχους, της δυσφωνίας, της λαρυγγοφαρυγγικής παλινδρόμησης, της αφαίρεσης ξένου σώματος μέχρι το επίπεδο του λάρυγγα.

Ακόμη, ο ιατρός αναλαμβάνει τη διερεύνηση ιλίγγου, τη διάγνωση και θεραπεία, στην ίδια συνεδρία, του καλοήθους παροξυσμικού ιλίγγου εκ θέσεως με ανώδυνο, σύντομο και αποτελεσματικό τρόπο.

Παράλληλα, αντιμετωπίζονται επείγοντα και χρόνια περιστατικά παίδων και ενηλίκων και πραγματοποιούνται μικροεπεμβάσεις για αποστήματα, αφαίρεση σπίλων, σμηγματογόνων κύστεων και λήψη βιοψιών.

Ο ιατρός έχει συνεργασία με ιδιωτικές ασφάλειες, για επίσκεψη στο ιατρείο ή κατ' οίκον, και με ιδιωτικές κλινικές, για τη διενέργεια επεμβάσεων τόσο σε παιδιατρικούς ασθενείς, όσο και σε ενήλικες (ΙΑΣΩ παίδων, ΙΑΣΩ General, Ευρωκλινική Παίδων, Ευρωκλινική Αθηνών, ΜΗΤΕΡΑ, Ιατρικό Αθηνών - Κλινική Περιστερίου, Βιοκλινική, Αθηναϊκή Κλινική, Mediterraneo, Doctors' Hospital, ΩΡΛ Κλινική Αθηνών).