ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Dr MED, MD, PhD, FEBS -BS - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 28, 54624 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310286130

Γεωγραφικό πλάτος: 22.940477365921033

Γεωγραφικό μήκος: 40.63308474490336

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Dr MED, MD, PhD, FEBS -BS - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Dr MED, MD, PhD, FEBS -BS - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Dr MED, MD, PhD, FEBS - BS είναι Μαστολόγος, με ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι χειρουργός μαστού με τον επίσημο τίτλο εξειδίκευσης FEBS - Breast Surgery, με πιστοποίηση από το European Board of Surgeons. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και ξεκίνησε τις προπτυχιακές του σπουδές το 1986, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Freiburg Γερμανίας (Dr med.) στον τομέα της χειρουργικής ογκολογίας του μαστού, ειδικός μαιευτήρας - γυναικολόγος. Ειδικεύτηκε και εξειδικεύτηκε στη σύγχρονη μαστολογία (ειδικός μαστολόγος) - χειρουργική μαστού (ογκοπλαστικές τεχνικές) σε πιστοποιημένα κέντρα της Γερμανίας.

Ακολουθεί καινοτόμες προσεγγίσεις στη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού, όπως προληπτικό μαστολογικό έλεγχο (υπέρηχος μαστού - εκτίμηση μαστογραφίας), αλλά και στις καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του μαστού.

Ειδικεύεται, επίσης, και στη διατήρηση μαστού - ογκοπλαστική, στη μαστεκτομή με διατήρηση θηλής - άλω (NAC sparing mastectomy), καθώς και στη συμβουλευτική και παρακολούθηση ομάδων υψηλού κινδύνου, στη βιοψία υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση (Core Biopsy), όπως και στην τεχνική του λεμφαδένα φρουρού (Sentinel Lymph Node).

Είναι ενεργό μέλος του διεπιστημονικού συμβουλίου αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού, της European Society of Mastology (EUSOMA) και της Γερμανικής Εταιρείας Μαστολογίας (DGS).