ΛΑΜΔΑ SERVICE - Ταύρος
Άλλο - Ταύρος Ταύρος - Αττικής

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 4 Αγία Σοφία, 17778 Ταύρος Αττικής

Τηλέφωνο: +302103473207

Γεωγραφικό πλάτος: 23.696492962223346

Γεωγραφικό μήκος: 37.96702263397741

ΛΑΜΔΑ SERVICE - Ταύρος

Περιγραφή - ΛΑΜΔΑ SERVICE - Ταύρος Άλλο - Ταύρος Ταύρος - Αττικής

Η εταιρεία ΛΑΜΔΑ SERVICE, με έδρα τον Ταύρο στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στο χώρο των απολυμάνσεων - απεντομώσεων από το 1990. Η εταιρεία μας παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Απεντομώσεις - απολυμάνσεις

Εκτελούμε εργασίες για την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων, όπως: κατσαρίδων, μυρμηγκιών, ψύλλων, κοριών, σφηκών, ακάρεων κ.ά., με τη χρήση μόνο εγκεκριμένων φαρμάκων, είτε με τη μορφή ψεκασμού, είτε σε μορφή τζελ, ενώ επιλέγουμε τα πλέον αποτελεσματικά φάρμακα και, με την ορθή εφαρμογή των επαγγελματιών εφαρμοστών μας, επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μυοκτονίες

Χρησιμοποιούμε συνδυαστικές μεθόδους πρόληψης και καταπολέμησης για την αντιμετώπιση είτε του οικιακού ποντικιού είτε αρουραίων, ενώ τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και αποτελεσματικά, φροντίζοντας, παράλληλα, να μη δημιουργείται κίνδυνος για τους ανθρώπους ή άλλα ζώα.

Απώθηση περιστεριών

Τα περιστέρια δημιουργούν έντονα προβλήματα υγιεινής, με την πληθώρα των παθογόνων παρασίτων που μεταφέρουν, καθώς και αισθητικής και δυσοσμίας, με τα περιττώματά τους, σε πλήθος χώρων (μπαλκόνια διαμερισμάτων, φωταγωγοί, ακάλυπτοι χώροι, εσοχές κτιρίων κ.ά.). Εμείς παρέχουμε λύσεις απώθησης και εγγυόμαστε το αποτέλεσμα, με τη χρήση ειδικού διακριτικού διχτυού, ακίδων & νήματος, με πλήθος εργασιών μας σε μπαλκόνια, φωταγωγούς πολυκατοικιών και σε σύνθετες εργασίες απώθησης σε νοσοκομεία και σε άλλα κτίρια, ενώ αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την απολύμανση του χώρου.

Εμπορικό κατάστημα e-shop

Διατηρούμε το πληρέστερο κατάστημα, στις χαμηλότερες τιμές, με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας, ποντικοφάρμακα και προϊόντα απώθησης περιστεριών και μπορείτε να τα παραλαμβάνετε από το κατάστημά μας ή να σας τα στείλουμε οπουδήποτε, στην Ελλάδα ή στην Κύπρο.